telefon seçimi.. acil yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kagan.fener

kagan.fener

Üye
    Konu Sahibi
telefon seçimi.. acil yardım!!
Motorola Atrix mi yok Nokia e72 mi?? hangisini almalıyım? yardım edin lütfen..

• Beğen
Tepkiler: yasin-48

yasin-48

Üye
nokia e 72 derim cünkü hep nokai kullandım androite geçmeden önce kalitesini malını biliyorum yani yinede sen bilirsin kardeş fiyatlara süper android teller war bi de onlaara bak istersen

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ne için kullanacaksınız belirtirseniz ona göre Motorola veya Nokia cihazını önerelim :)

kagan.fener

kagan.fener

Üye
    Konu Sahibi
normal kullanım için yani :) android hi kullanmadımi dışardan bakınca yüklenebilirliği fazla gibi geliyor ama dokunmatik olmasından pek haz etmiyorum. e72 yi düşününce de yüklenebilirliği az gibi geliyor, ama daha güvenilir gibi. e72 hakkında yorum yapar mısınız?
fiyat açısından bakınca da e72 biraz pahalı kaçıyor gibi kendisine göre

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben E71 kullandım E72 ile hemen hemen aynı gibiler yani, sağlamlık vb konularda E72 öneririm, ama android kullanmadığımdan bişey diyemem :bilmm E72 tavsiye ederim :oke:

kagan.fener

kagan.fener

Üye
    Konu Sahibi
android ve motorola atrix konusunda yorum alabilsem.. normal fiyatı 950 lira olan telefon hepsiburadada 650 lira şuanda.. alsam mıııı almasam mıııı

SilentOne

SilentOne

Üye
walla hacım bizim gibi uygulama olsun surekli guncelleme gelsin nette video flen izliyom diyosan 2 telefonu salla yok sms konusma foto muzik flen diyorsan 2 telefon uygun sana ama androidi merak ediyorsan atrix yok nokia diyosan oke

pckobat_78

Üye
E72 önermem hocam 2.eli 150-200 e kadar düştü zaten. Ben size farklı bir öneride bulunayım. Htc chacha hem dokunmatik hem tuşu hemde kaliteli bir cihaz...

Android Police

Android Police

Üye
ChaCha giriş seviyesi şık bir telefon ama video oyun gibi şeylerde işini görmez ekranı küçük işlemcide oyun oynamak için müsait değil anca müzik mesaj internet 3-5 oyun işini görür 499tlye kadar düştü bu arada

pckobat_78

Üye
Hocam daha da düştü fiyatı hepsi burada 450 ye çekmişti en son tvyo ile tv vs gayet verimli izlenebiliyor. Oyun olarakta Fruit ninja angry birds falan oynanıyor ama e 72 dede oynayamazsin Farklısini ve hemde dokunmatik bir tel şarji zayıf Biraz Oda klasik Android.d

muqiwara

muqiwara

Üye
Nokia e72 :)

Android Police

Android Police

Üye
e72 öneririm ama ChaCha ya da bir bak fiyatı haam şaam bişey değil işini görür zannediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt