telefon satımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
telefon satımı
Neyse şimdi biz bi telefonu satınca alan kişi o telefonla illegal işlemler yaparsa biz etkileniyor muyuz?

Sonuçta ama polis amcalar telefonun imeisine baksalar bizim üzerimize çıkçak. Satarken anlaşma falan yapmak gerekiyo mu ki acep :hmmm

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Bu konuyu buraya açmamam gerek sanırım. Galiba kimse cevap vermicek ama bi ümit soruyom.
Neyse şimdi biz bi telefonu satınca alan kişi o telefonla illegal işlemler yaparsa biz etkileniyor muyuz?

Sonuçta ama polis amcalar telefonun imeisine baksalar bizim üzerimize çıkçak. Satarken anlaşma falan yapmak gerekiyo mu ki acep :hmmm

- - - Eklendi - - -

revengeful abi bunuda taşır mısın?

Senin başına patlar :D elden ele tehlikeli iş ama telefoncudan giderse sorun çıkmaz:d:

Symbianize

Symbianize

Üye
Ne gibi bi suc isleyebilirki :/

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
ya ne bileyim ilgelal görüşlemeler. İmeisini kopyalama vsvs

bountykiller

bountykiller

Üye
sattığın adam kimlik fotokopisinin altına ... İmeili telefonu satın aldım deyp imzaliycak. Kimlik fotokopisi de sonrdan kullanılmaması için üstüne çizgi atacan okadar...

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
sattığın adam kimlik fotokopisinin altına ... İmeili telefonu satın aldım deyp imzaliycak. Kimlik fotokopisi de sonrdan kullanılmaması için üstüne çizgi atacan okadar...

Teşekkürler :)

avcitalip

avcitalip

Üye
gerek yok kaybolmuştu bende bildirmemiştim dersin o adam zaten o telefonun içine hattını taktığı an o iş bitmiştir cihaz benim değildi dersin atarsın yabana :)

- - - Eklendi - - -

polis amcalar derken ? :) kaç yaşındasınız ?

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
19 a gircem yıl başında :)

Sorun olursa da nasipsizlik deriz artıkta buunu danışabileceğimiz resmi bi yer var mı?

avcitalip

avcitalip

Üye
19 a gircem yıl başında :)

Sorun olursa da nasipsizlik deriz artıkta buunu danışabileceğimiz resmi bi yer var mı?

polis amcalar demişsinde yanlış anlama :naughty: öyle birşey olursa telefonum kaybolmuştu bende uğraşmadım arkadaş bulmuş böyle işler yapmış diye ifade kullanırsın en kötü ihtimalle ne olacak ?

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
polis amcalar demişsinde yanlış anlama :naughty: öyle birşey olursa telefonum kaybolmuştu bende uğraşmadım arkadaş bulmuş böyle işler yapmış diye ifade kullanırsın en kötü ihtimalle ne olacak ?

Olabilir :)
Ama ben sağlam kazığa bağlamak istedim işimi O o kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt