Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon satımı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail
Üye
Konu Sahibi
telefon satımı
Neyse şimdi biz bi telefonu satınca alan kişi o telefonla illegal işlemler yaparsa biz etkileniyor muyuz?
Sonuçta ama polis amcalar telefonun imeisine baksalar bizim üzerimize çıkçak. Satarken anlaşma falan yapmak gerekiyo mu ki acep
Bu konuyu buraya açmamam gerek sanırım. Galiba kimse cevap vermicek ama bi ümit soruyom.
Neyse şimdi biz bi telefonu satınca alan kişi o telefonla illegal işlemler yaparsa biz etkileniyor muyuz?
Sonuçta ama polis amcalar telefonun imeisine baksalar bizim üzerimize çıkçak. Satarken anlaşma falan yapmak gerekiyo mu ki acep
Senin başına patlar elden ele tehlikeli iş ama telefoncudan giderse sorun çıkmaz
Symbianize
Üye
Ne gibi bi suc isleyebilirki :/
ismail
Üye
Konu Sahibi
ya ne bileyim ilgelal görüşlemeler. İmeisini kopyalama vsvs
bountykiller
Üye
sattığın adam kimlik fotokopisinin altına ... İmeili telefonu satın aldım deyp imzaliycak. Kimlik fotokopisi de sonrdan kullanılmaması için üstüne çizgi atacan okadar...
sattığın adam kimlik fotokopisinin altına ... İmeili telefonu satın aldım deyp imzaliycak. Kimlik fotokopisi de sonrdan kullanılmaması için üstüne çizgi atacan okadar...
gerek yok kaybolmuştu bende bildirmemiştim dersin o adam zaten o telefonun içine hattını taktığı an o iş bitmiştir cihaz benim değildi dersin atarsın yabana
- - - Eklendi - - -
polis amcalar derken ? kaç yaşındasınız ?
ismail
Üye
Konu Sahibi
19 a gircem yıl başında
Sorun olursa da nasipsizlik deriz artıkta buunu danışabileceğimiz resmi bi yer var mı?
polis amcalar demişsinde yanlış anlama öyle birşey olursa telefonum kaybolmuştu bende uğraşmadım arkadaş bulmuş böyle işler yapmış diye ifade kullanırsın en kötü ihtimalle ne olacak ?
polis amcalar demişsinde yanlış anlama öyle birşey olursa telefonum kaybolmuştu bende uğraşmadım arkadaş bulmuş böyle işler yapmış diye ifade kullanırsın en kötü ihtimalle ne olacak ?