Öneri Telefon şarjdayken şarj eksilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Telefon şarjdayken şarj eksilir mi?
Dün gece telefonu manyetik şarj aleti ile şarja bıraktım şimdi elime aldığımda şarj %80 di doldur boşalt mi yaptı naptı anlamadım niye böyle olmuştur manyetik şarj aletinde mi sorun yoksa cihazda mi? Z3 compact bu arada cihaz daha arife günü aldım

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Kullandığınız şarj cihazı, adaptörü veya usb kablosunda ezilme, bükülme varsa veya düşük kalite, yan sanayi ise böyle sorunlarla karşılaşmanız normal. Bende zamanında s4 e 5 liralık şarj aleti almıştım ve şarjdayken şarjı bitiyordu cihazın.

• Beğen
Tepkiler: andezitt
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığınız şarj cihazı, adaptörü veya usb kablosunda ezilme, bükülme varsa veya düşük kalite, yan sanayi ise böyle sorunlarla karşılaşmanız normal. Bende zamanında s4 e 5 liralık şarj aleti almıştım ve şarjdayken şarjı bitiyordu cihazın.
manyetik şarjı yeni aldım ucuz bişeyler zaten orjinelde değil. telefon doluyor dolduktan bi süre sonra eksilmeye başlıyor şarjı sonye özel bişey mi bu anlamadım. nokia kullanıyordum günlerce şarjda kalsın eksilmezdi.

0MG90

0MG90

Üye
Manyetik kabloyu çok fazla kullanma, usb ile şarj et daha fazla

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Manyetik kabloyu çok fazla kullanma, usb ile şarj et daha fazla
Bir zararı olur mu? Zaten kullanmam bir daha dock almayı düşünüyorum. Manyetik şarj dediğim gibi bir sorun yapar mı?

0MG90

0MG90

Üye
Jsnow492

Jsnow492

Üye
manyetik şarjı yeni aldım ucuz bişeyler zaten orjinelde değil. telefon doluyor dolduktan bi süre sonra eksilmeye başlıyor şarjı sonye özel bişey mi bu anlamadım. nokia kullanıyordum günlerce şarjda kalsın eksilmezdi.
manyetik şarjı nerden aldınız kaça aldınız ? Bende Almayı Düşünüyorum

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Harici şarj cihazlarını alırken düşük fiyatlı cihazlara aldanmayın.
Bu sözüm size değil herkese... :))
Telefon alırken nasıl ki en pahalısı alınıyor ise şarj cihazı alırken de kaliteli olmasına dikkat etmek gerekiyor.
O kadar para verdiğimiz cihazı en basit 3-5 liralık cihaza bağlamak delilikten başka bir şey değil.. Hatta insan çıldırmış olmalı.
Bir kaç ay önce 8500 Mah ve 100 TL olan harici bir şarj cihazı aldım. çok memnunum hiç bir sıkıntı çıkarmadı.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Şarj cihazı değil bu yalnız kablo sadece

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
manyetik şarjı nerden aldınız kaça aldınız ? Bende Almayı Düşünüyorum
Gitti gidiyordan 17 liraya aldım güzel güzeldi de böyle yapınca soğudum
Harici şarj cihazlarını alırken düşük fiyatlı cihazlara aldanmayın.
Bu sözüm size değil herkese... :))
Telefon alırken nasıl ki en pahalısı alınıyor ise şarj cihazı alırken de kaliteli olmasına dikkat etmek gerekiyor.
O kadar para verdiğimiz cihazı en basit 3-5 liralık cihaza bağlamak delilikten başka bir şey değil.. Hatta insan çıldırmış olmalı.
Bir kaç ay önce 8500 Mah ve 100 TL olan harici bir şarj cihazı aldım. çok memnunum hiç bir sıkıntı çıkarmadı.
Arkadaşın dediği gibi ucuza almayın aldırmayın orjinal kablo ile usbden şarj ettim hiç bir sorun yok bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama şarjı da daha uzun gidiyor sanki herkese teşekkür ederim :)

Üst Alt