Telefon samsung yazisinda resetliyor açilmiyor (acil)!!!

Sponsorlu Bağlantılar

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
Telefon samsung yazisinda resetliyor açilmiyor (acil)!!!
Başlıktaki gibi sorunu açıklıyım nasıl olduğunu 3 gün önce filan rom atmıştım çok güzel çalışıyodu sonra işe giderken telefonu cebimden çıkardığımda samsung yazısında resetliyodu sürekli bataryayı çıkarttım olmadı recoverty mod a filan alınmıyor sadece download moda alınıyor orjinal romu yükledim odin ile yine olmadı nolur yardım edin :( ne yapıcamı bilmiyorum internettede arama yaptım birşey bulamadım.:ağlarım:

YawShack

YawShack

Üye
Recovery moda giremiyor musun ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: cascı
YawShack

YawShack

Üye
Sen yine şanslısın benim bu işlem yüzünden telefonumun anakartı gitmişti :D

Orjinal romlarda bu tarz sıkıntılar olur sen 2.3.6 romunu yükle wondera odinle sonra tekrar dene olmazsa eğer odinle wipe data/dalvik cache varsa onu yap :oke:

• Beğen

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
Sen yine şanslısın benim bu işlem yüzünden telefonumun anakartı gitmişti :D

Orjinal romlarda bu tarz sıkıntılar olur sen 2.3.6 romunu yükle wondera odinle sonra tekrar dene olmazsa eğer odinle wipe data/dalvik cache varsa onu yap :oke:
ben öncede custom rom atmıştım işte bu sorun oldu o yüzden orjinal atıyorum 5 defa falan oldu açılmıyo hani odinle romu yüklüyorum telefon otomatik açılması gerekirken açılmıyo şu nuda söyliyim custom rom 1.8 ghz ile açılıyodu telefonun işlemcisine falan bişiy olmasın

YawShack

YawShack

Üye
Walla bilmiyorum sahi yüklediğin custom rom ics romu felan mıydı

• Beğen

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
hayır ıcs değildi bu sitedeki 1.8 lik tr rom u atmıştım birde wipe data/dalvik cache bu dediğini bilmiyorum nasıl yaparım

YawShack

YawShack

Üye
Neden 1.4 GHZ'lik romu yüklemedin

Senin wonder da 1.4 ghz işlemci var onunla alakası olabilir keşke 1.4 ghz romunu yükleseydin belki ondan dolayı olmuş olabilir :hmmm

• Beğen

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
Neden 1.4 GHZ'lik romu yüklemedin

Senin wonder da 1.4 ghz işlemci var onunla alakası olabilir keşke 1.4 ghz romunu yükleseydin belki ondan dolayı olmuş olabilir :hmmm
o romda işlemciye aşırtma yapmışlar 1.4 ü 1.8 e çıkarmışlar diğer rom ingilizceydi galiba o yüzden yüklemedim diğerini

YawShack

YawShack

Üye
Peki sordun mu romu yüklemedikten sonra öyle sorunlar felan oluyomuymuş diye ? :hmmm

• Beğen

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
yk sormadım şimdi teli aldım telefoncuya götürcem rom falan attığımı anlarmı acaba

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
hayır ıcs değildi bu sitedeki 1.8 lik tr rom u atmıştım birde wipe data/dalvik cache bu dediğini bilmiyorum nasıl yaparım

Öncelikle telefonunuzda odin ile en alt başka sürümü yükleyin.Telefonunuz normal açılsın biraz bekleyin sonra root edin.CWM menu yani recoveryde Wipe (silmek) işlemleri vardır.Menude bulunan wipe işlemleri kısaca şöledir.

Wipe dalwik cache
Wipe battery stats
Wipe data/factory

Bu işlemlerdede telefon tekrar açılmaz ise sorun donanımsal olabilir.

YawShack

YawShack

Üye
Aynen :oke:

Bende öyle söyledim hocam Gingerbread romlarında bitane yükle mesela

• Beğen

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
nolur bi link verin veya nerden bulurum Gingerbread romlarından söyleyin

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye

• Beğen
Tepkiler: Nextman
YawShack

YawShack

Üye
Düzelince bilgi geçersin

• Beğen
Tepkiler: cascı ve sercan akmannn
LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
çok teşekkürler deniyorum hemen inşallah olur

:rica: inşallah düzelir. Aynı şey benim de başıma gelmişti ama kernel yükleyince olmuştu. Yeni ROM attığımda da açılmadı sonra odin ile CWM yükleyip Wipe Data, Wipe Cache ve Wipe Dalvik Cache yaptığımda açıldı :oke:

sercan akmannn

Üye
    Konu Sahibi
:rica: inşallah düzelir. Aynı şey benim de başıma gelmişti ama kernel yükleyince olmuştu. Yeni ROM attığımda da açılmadı sonra odin ile CWM yükleyip Wipe Data, Wipe Cache ve Wipe Dalvik Cache yaptığımda açıldı :oke:
yalnız ben Wipe Data, Wipe Cache ve Wipe Dalvik Cache yapmayı flan bilmiyorum :( recovertyden mi yapılıyo)

- - - Eklendi - - -

Düzelince bilgi geçersin
tmm sonucu yazacağım

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
yalnız ben Wipe Data, Wipe Cache ve Wipe Dalvik Cache yapmayı flan bilmiyorum :( recovertyden mi yapılıyo)

Evet recovery açılmıyor demişsin ama internetten araştırırsan odin ile CWM yani başka bir recovery yükleyebilirsin. Belki o açılırsa ondan yapacaksın menüsünde var.

Ve recovery'ye girmek için vol up-menü-ve power a basılı tutup samsung yazısına kadar bekleyip bırakıyorsun değil mi ? Çünkü bazı telefonlarda menü tuşu bazılarında home tuşu oluyor.