Telefon Pazarı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Pazarı
Arkadaşlar elimde

+ Nokia 6600 (80 ytl 256 mb kartı mevcuttur.Tek fabrika çıkışı olmayan yanı kapağıdır.Ama tuş takımı orjinaldir ve çok temiz bir telefondur)

+ Nokia 6600 (100 ytl 32 mb karta sahiptir.Kitapçıkları CDsi kapağı falan orjinaldir ve çok temiz bir telefondur)

+ Nokia 6630 (160 ytl Kitapçıkları CDsi 512mb kart ve tüm kutu içeriği ve belgeleri kutusu mevcuttur tek fabrika çıkışı olmayan yanı kapağıdır.Ama tuş takımı orjinaldir ve çok temiz bir telefondur)

+ Sony Ericsson S700i (80 ytl kasa değişimi olursa çok süper bir telefon haline gelecek dileyen bu şekilde de kullanabilir.32 mb kartı da vardır.)

+ Sony Ericsson K610i (200 ytl Kitapçıkları CDsi herşeyi var.Garanti belgesi de vardır ve 1 yıllık garantisi de devam etmektedir.64 mb karta sahiptir)

Hepsi temiz olup imei veya yazılım gibi şeyleriyle hiç oynanmamıştır.Hepsi kayıtlıdır.Elden teslim yapılacağı için teklif sadece İstanbullulara özeldir.

Eğer resim isterseniz sadece msn yoluyla gönderebilirim.

Teklifler için ise

adreslerinden bana ulaşabilirsiniz

Alanın pişman olmayacağı telefonlardır

:naughty: Bu Telefonlar Kaçmaz

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Süper bir fırsat eğer 2 gün içinde listedeki telefonlardan birini alana 89 ytl (TEKNOSA) değerindeki HS-26W kulaklığı 40 ytl ye vereceğim.

Kulaklık tek başına verilmeyecektir.Sadece telefon alanlara özel bir fısattır.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
6630 temizse gerçekten, uygun bir fiyat düşünürsen pm atabilirsin.

Alabilirim. :oke:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Sony Ericsson S700i Neden Bu Kadar ucuz Hocam Yaa?

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi s700 ün neden ucuz olduğunu bilmiyorum ama onu 3230 la değiştirdim üstüne 70 ytl verip

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Allah Allah Çok Süper Bi Telefon Ya S700 Aslında 3230 Aldın Bide Üstüne 70 YTL Verdin Ha:)...Hayret

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
vallahi telefoncular en fazla 50-80 temizliğine göre veririz dediler.Bende napıyım 3230 la takas ettim kurtulmak için.Aslında güzel telefon ama teknolojik ömrünü doldurdu malesef.Ama cyber-shot logosunu taşımayı hak eden bir modeldi aynı fotoğraf makinelerine benziyordu ama napalım.

6630 a ve s700 e teklif vermeyin

6630 u + 40 ytl ile 6680 le
s700 ü + 70 ytl ile 3230 la

takasladım bilginize sunarım

sercan_bjk

Üye
teller çok uygun hayırlı satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt