tifazcik
Üye
El~PisToLeRo konuya el at 

Aradigin telefon Nexus 6P. Yakinda TR'de satisa cikacak. Onu bekle derim. Alternatifi xperia z3+Arkadaşlar 1 ile 2 ay arasında yeni bir telefon alacağım. Aradığım özellikler.
Ekran canlı olsun.
Telefon tasarımı güzel olsun alüminyum kasa felan dandik olmasın.
Arayüz soluk olmasın güzel dursun.
Kamerası güzel olsun.
Romete Control olsun yani kumanda olma özelliği olsun.
marka takıntım yok hepsi olabilir yeni markalarda olabilir.
En az 2 sene güncel olsun.
Aradigin telefon Nexus 6P. Yakinda TR'de satisa cikacak. Onu bekle derim. Alternatifi xperia z3+

BAKTIMDA TİPİ ÇOK KÖTÜ YA![]()
Note 5
O halde Xperia Z3+ al derim. Diger turlu note 5 bile alsan guncelleme tarafinda sorunun cok olurBAKTIMDA TİPİ ÇOK KÖTÜ YA
DAHA ÇEKİKİCİ YAPSA HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALCAM AMA İNAN BİŞEYE BENZEMİYOR HTC NİN Bİ MODELİ VAR AYNI ONA BENZİYO TAA 3 4 SENE ÖNCEKİ
O halde Xperia Z3+ al derim. Diger turlu note 5 bile alsan guncelleme tarafinda sorunun cok olur

Sony nin de garantisi ve kronik sorunları çok fazla su geçirmez diyor su geçiriyor Sony Z1 kullanmıştım içi komple su dolduğu için biliyorum bunuda. Su geçirince de yapılmıyor Anakartı felan değişsede olmuyor.
bunu herkes biliyor.Yeni gelen cihazlar ucuz olmayacak ondan bekleme bence. Z5 3000'e yakın fiyattan giriş yapar.
Z3+, G4, Note 5 olabilir.
Kasa kalitesi olarak Sony önde. Z2'yi kaç kere düşürdüm bir şey olmadı. Kamera olarak tartışılır ama G4 ve Note 5 daha önde Z3+'a göre. Sony kamerayı Z5 serisi ile düzeltti. Ben olsam Note 5 alırdım sanırım.Sen olsan hangisin alırdın hem şıklık hem kamera hem ekran hemde kasa yönünden ?