Öneri TELEFON ÖNERİSİ.

Sponsorlu Bağlantılar

Marka Olarak Hangisi.

• Samsung

Kullanılan: 3 13.0%
  • LG

Kullanılan: 8 34.8%
  • Sony

Kullanılan: 8 34.8%
  • Meizu

Kullanılan: 0 0.0%
  • Nexus

Kullanılan: 2 8.7%
  • Diğer Markalar.

Kullanılan: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Kasa kalitesi olarak Sony önde. Z2'yi kaç kere düşürdüm bir şey olmadı. Kamera olarak tartışılır ama G4 ve Note 5 daha önde Z3+'a göre. Sony kamerayı Z5 serisi ile düzeltti. Ben olsam Note 5 alırdım sanırım.

Sonunda sony nin kamerasının Z5 ile düzeltildiğini söyleyen biri. Cidden bunun için teşekkür ederim.

LG veya Samsung a bakıyorum o zaman

Peki Galaxy S6edge+ NASIL ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S6 Edge+ 3.000 lira gereksiz pahalı.

Sen V10'u bekle en fazla 2.500 liradan giriş yapacak.Ekran kamera kasa ve özellikle multimedya konusunda yanına yaklaşabilecek cihaz yok.

1-2 haftaya giriş yapar piyasaya.

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
S6 Edge+ 3.000 lira gereksiz pahalı.

Sen V10'u bekle en fazla 2.500 liradan giriş yapacak.Ekran kamera kasa ve özellikle multimedya konusunda yanına yaklaşabilecek cihaz yok.

1-2 haftaya giriş yapar piyasaya.

lg v10 a da baktım çok güzel gözüküyor eğer Reklamlardaki gerçekliği yansıtıyorsa cidden alınır. LG G2 gibi reklam yapıp cihaz farklı çıkıyorsa alınmaz :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 reklamlardan farklıydı evet çok daha güzeldi neyse inceleme videolarını izle V10'un cihazın ne denli iyi olduğunu anlarsın.

Telefon alacak olsam şu sıra bütçe sorunum da yoksa V10 almazsam 1 aya deprosyana girerdim heralde.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
LG G2 kullandım 1 hafta kamerası ve Sesi yüzünden geri verdim LG çok itici geldi. Arayüzü felan güzel ama LG de de takılmalar olmuştu ama öyle çok değil 4 saatte en fazla 2 3 kere oda çok normal.
LG veya SAMSUNG alacağım gibi gözüküyor. 1 2 Ay dana geçsin belli olacak bu.
LG almamın sebebi ise samsung a daha yakın bi cihaz olduğu için. Bildiğimiz gibi Samsung un bazı sensörlerini çalıyo :) bunu herkes biliyor.
LG nin arayüzü kullandığı işlemci ekranı çok güzel. Ama kamera konusunda çekimserim biraz.
G2 ile G4 farklı cihazlar tek modele göre firmayı yargılamak doğru değil. G4 sürekli güç tasarrufunda hiç kasma veya takılma yaşamadım çok stabil. Özellikle samsungtan sonra çok rahat arayüz. Kamera şu ana kadar kullandığım en iyi kameralardan bu kamerayı beğenmeyen daha hangisini beğenir bilemiyorum. Ayrıca ses açısından da kaliteli g4. Ayrıntıları yazmıyorum kendin rahatlıkla bulabilirsin. Son olarak ekran gerçekten kaliteli şuanda ekranıma güneş vuruyor ama çok net görebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
G2 ile G4 farklı cihazlar tek modele göre firmayı yargılamak doğru değil. G4 sürekli güç tasarrufunda hiç kasma veya takılma yaşamadım çok stabil. Özellikle samsungtan sonra çok rahat arayüz. Kamera şu ana kadar kullandığım en iyi kameralardan bu kamerayı beğenmeyen daha hangisini beğenir bilemiyorum. Ayrıca ses açısından da kaliteli g4. Ayrıntıları yazmıyorum kendin rahatlıkla bulabilirsin. Son olarak ekran gerçekten kaliteli şuanda ekranıma güneş vuruyor ama çok net görebiliyorum.

Ben zaten ekranına bişey demedim kamera ve sesi kötü.
Garanti Servisi nasıl onu hiç bilmiyorum.
Arayüzünü bende çok beğeniyorum Samsung dan LG ye geçince hiç bi rahatsızlık yaşamıyorum kamera konusunda.Ama bi markadan soğuyunca soğuk davranıyo insan. Atasözünde dediği gibi Sütten ağzı yanan Yoğurdu üfleyerek yer. Bu yüzden çok çekimserim ama LG ye geçebilirim şu an %50 LG %50 SAMSUNG diyebilirm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4'ün olayı zaten kamera nasıl çekimser davranabiliyosun?

G2 nin kamerası da güzel tek sorun ışığa bağlı fps düşmesi kalite anlamında hiçbir sorunu yok. Ses olayını G3 den sonra düzeltti 1 watt üzerinde hoparlör var G4'de.

V10'a gelirsek kamera G4 den özellikle yazılım anlamında çok önde.
Ses konusunda V10'da hifi dac ess sabre 9018 ve kulaklıkta sabre 9062 çip var bu çiplerin ses kalitesini araştır ve sonra da incelemeleri izle karar ver.

V10'da karar kılmazsan üzülürüm senin adına.

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
G4'ün olayı zaten kamera nasıl çekimser davranabiliyosun?

G2 nin kamerası da güzel tek sorun ışığa bağlı fps düşmesi kalite anlamında hiçbir sorunu yok. Ses olayını G3 den sonra düzeltti 1 watt üzerinde hoparlör var G4'de.

V10'a gelirsek kamera G4 den özellikle yazılım anlamında çok önde.
Ses konusunda V10'da hifi dac ess sabre 9018 ve kulaklıkta sabre 9062 çip var bu çiplerin ses kalitesini araştır ve sonra da incelemeleri izle karar ver.

V10'da karar kılmazsan üzülürüm senin adına.

LG G4 güzel telefon gayet iyi tasarımı sevemedim ben o yüzden belki olmaz ama
LG V10 olabilir güzel telefon içim ısındı

Üst Alt