Öneri TELEFON ÖNERİSİ.

Sponsorlu Bağlantılar

Marka Olarak Hangisi.

• Samsung

Kullanılan: 3 13.0%
  • LG

Kullanılan: 8 34.8%
  • Sony

Kullanılan: 8 34.8%
  • Meizu

Kullanılan: 0 0.0%
  • Nexus

Kullanılan: 2 8.7%
  • Diğer Markalar.

Kullanılan: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23

smh60

smh60

Üye
Z5+ , compact değilde normal Z5 öneririm

212celal

212celal

Üye
Xiaomi mi 5 bekle snapdragon 820 olabilir

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum daha 1 ay 1.5 ay zamanım var :)

GreaTH

GreaTH

Üye
G3 Yerine Xperia Z2 Almak Daha Mantikli Z2 öneririm

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
İlla sony al diyosunuz yani :)

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Arkadaşlar 1 ile 2 ay arasında yeni bir telefon alacağım. Aradığım özellikler.

Ekran canlı olsun.
Telefon tasarımı güzel olsun alüminyum kasa felan dandik olmasın.
Arayüz soluk olmasın güzel dursun.
Kamerası güzel olsun.
Romete Control olsun yani kumanda olma özelliği olsun.
marka takıntım yok hepsi olabilir yeni markalarda olabilir.
En az 2 sene güncel olsun.
Aradigin telefon Nexus 6P. Yakinda TR'de satisa cikacak. Onu bekle derim. Alternatifi xperia z3+

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 5

turancen

turancen

Üye
Tavsiyem
z3
z5 compact yada z5
lg nin yeni v10 çıkıyor onada bakabilirsin.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
BAKTIMDA TİPİ ÇOK KÖTÜ YA :(

DAHA ÇEKİKİCİ YAPSA HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALCAM AMA İNAN BİŞEYE BENZEMİYOR HTC NİN Bİ MODELİ VAR AYNI ONA BENZİYO TAA 3 4 SENE ÖNCEKİ
O halde Xperia Z3+ al derim. Diger turlu note 5 bile alsan guncelleme tarafinda sorunun cok olur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Biraz bekle Lg V10 ve Z5 serisi giriş yapsın ona göre tercihte bulunursun.

Bütçen el verirse benim önerim Lg V10 her konuda çok çok iyi bir cihaz olmuş.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
G4 diyorum. Resmi açıklama yapmışlar haftaya android 6 geliyor. Dünya üzerinde 'nexusları saymıyorum' android 6 alan ilk cihaz olacak google ile yakın çalışıyormuş firma az önce okudum zaten nexus falan çıkarıyor bildiğiniz gibi. Nexus direk google'in olduğu için her zaman ilk onlarda çıktığı için saymamız haksızlık olur. Artı bende Lg ye ilk defa g4 ile başladım telefondan memnunum kamerası üst düzey arka kapak deri alırsan yine iyi bir ayrıntı olur yazılımı dediğim gibi güncel. Yıllarca samsung kullandım güncelleme beklemekten saçlarıma ak düşmüştü şimdi ilk ben alacam :D

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
LG veya Samsung olacak önerim SONY yi hiç sevemedim nedenini hiç bilmiyorum çok itici geliyor bana :( Sony nin de garantisi ve kronik sorunları çok fazla su geçirmez diyor su geçiriyor Sony Z1 kullanmıştım içi komple su dolduğu için biliyorum bunuda. Su geçirince de yapılmıyor Anakartı felan değişsede olmuyor.
LG G2 kullandım 1 hafta kamerası ve Sesi yüzünden geri verdim LG çok itici geldi. Arayüzü felan güzel ama LG de de takılmalar olmuştu ama öyle çok değil 4 saatte en fazla 2 3 kere oda çok normal.
Sony z3 kullandım 2 gün çok stabil diyenlere bu yüzden inanmıyorum. cihaz da gözle görülür takılmalar oluyor bildirim panelini felan indirirken. Sony nin ekranı ve kamerası bana nedense hiç gerçekci gelmiyor. Z3 ve Galaxy S5 de aynı yeri çektim. ve LCD televizyonda açtım resimleri galaxy s5 daha renkli dana canlı daha detaylı olduğunu gördüm. Z3 bu yönde biraz daha kötü geldi gözüme.
Samsung un da güncelleme sorunu var bu yüzden vazgeçiyor olabilirim yoksa herşeyi istediğim gibi cihazın. Güncellemeye önem verse biraz daha hali hazırda en iyi cihazlardan.

LG veya SAMSUNG alacağım gibi gözüküyor. 1 2 Ay dana geçsin belli olacak bu.
LG almamın sebebi ise samsung a daha yakın bi cihaz olduğu için. Bildiğimiz gibi Samsung un bazı sensörlerini çalıyo :) bunu herkes biliyor.
LG nin arayüzü kullandığı işlemci ekranı çok güzel. Ama kamera konusunda çekimserim biraz.

Zaman gösterecek herşeyi.

Kesinlikle SAMSUNG FAN BOY değilim yanlış anlaşılmasın bunlar benim denediğim cihazlar ve gördüklerim.

iyi forumlar,

0MG90

0MG90

Üye
Yeni gelen cihazlar ucuz olmayacak ondan bekleme bence. Z5 3000'e yakın fiyattan giriş yapar.
Z3+, G4, Note 5 olabilir.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Yeni gelen cihazlar ucuz olmayacak ondan bekleme bence. Z5 3000'e yakın fiyattan giriş yapar.
Z3+, G4, Note 5 olabilir.

Sen olsan hangisin alırdın hem şıklık hem kamera hem ekran hemde kasa yönünden ?

0MG90

0MG90

Üye
Sen olsan hangisin alırdın hem şıklık hem kamera hem ekran hemde kasa yönünden ?
Kasa kalitesi olarak Sony önde. Z2'yi kaç kere düşürdüm bir şey olmadı. Kamera olarak tartışılır ama G4 ve Note 5 daha önde Z3+'a göre. Sony kamerayı Z5 serisi ile düzeltti. Ben olsam Note 5 alırdım sanırım.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kamera ve ekran konusunda G4 çok iyi şıklık kasa bilmem ne dersen Note 5 almalısın.Note 5 in de ekran ve kamerası iyi.

• Beğen

Üst Alt