Öneri Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

05ender05

05ender05

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi
Arkadaşlar benim yaklaşık olarak 700 lira gibi bi bütçem var en az 4 inclik kamerası kötü olmayan kaliteli telefonlardan bildikleriniz varsa önerebilir misiniz samsung pek düşünmüyorum ben biraz hor kullanıyorum telefonu düşürürsem falan uğraşmak istemiyorum ama dikkatli kullanmayıda öğrenmem lazım bunuda biliyorum. Neyse şimdiden teşekkür ederim..

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
700 e lumialara bakabilirsin. Gmd var o fiyata. Ama sağlamlık hepsinde hemen hemen aynı düşürünce ekran kırılması falan

05ender05

05ender05

Üye
    Konu Sahibi
lumia pek istemiyorum almışken android olsun o kadar para verecem benim şimdi ki Telefonum c6-01 ama Gerek düştü Gerek ben Attım yere bi Iki çizik var dayanıklılık açısından böyle Telefon bulmak zor ama lg sony htcler falan nasıl dayanıklılığı katmazşak ne önerebilirsıniz ?

heathrow

heathrow

Üye
Htc'de sağlam kasa var. Daha dayanıklı nispeten.

05ender05

05ender05

Üye
    Konu Sahibi
Hangi modellerini önerirsiniz tahminen

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sony Xperia L var

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeşim Discovery e bakmanı tavsiye ederim

AHKE

AHKE

Üye
samsunglarda dayanıklı artık eski samsung deil bence

MaxipmaN

Üye
sağlam istiyorsan sony olabilir

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4 ikinci el. :D

Invoke

Invoke

Üye
Bir şey olmaz. Bence en mantıklı seçenek, bu bütçeye en iyi performans.

YouNeverKnow

YouNeverKnow

Üye
Bencede General Mobile Discovery almanı tavsiye ederim. Benim bütcem o kadar olsa başka telefon almam hem Discovery'de güncelleme geliyor üstelik Samsungdan güncellemede çok önde.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa-26
05ender05

05ender05

Üye
    Konu Sahibi
700 lira dedim ama xperia l 900 lira teknosada en fazla 800 850 lira olabilir daha ekleyemem

Son düzenleme:
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Discovery 2 bekle o zaman fiyat bin in altında.Motorola moto g falanda var onada bakabilirsin

Hasand.

Hasand.

Üye
dıscovery al sıfır daha iyi performans fıyatı hep normal br de s3 alabırsın tabıkı ıkıncıel secim senin iphone 4 olabılır ama o andoıd degil:ehe

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Discovery 2 849 tl den gelecekmiş sanırım.

Invoke

Invoke

Üye
Lumia 525 ? :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
o fiyata alinabilecek en iyi secenek 2. El nexus 4 olur, samsung istemiyorsun yoksa S3 ikinci el de alabilirsin yada sifir discovery, baska da tavsiye etmem zaten, bu 3 unden baska daha guncel bir model yok o fiyata, en iyisi de bence nexus 4.

Takipçi Satın Al

Üst Alt