Öneri Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

05ender05

05ender05

Üye
    Konu Sahibi
discovery 2 ne zaman çıkacak ki

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nisan gibi falan yanlış hatırlamıyosam

05ender05

05ender05

Üye
    Konu Sahibi
sona doğru yaklaşıyorum ben son fikirlerinizi alabilir miyim5 telefon arasında kaldım hem fiyat hem performans yönünden incelersek sizce nexus 4 mü lg g pro lite mı xpreia L mi motorola moto g birde htc one s lg optımus 4x hd hangisini tercih etmeliyim siz olsanız hangisini tercih ederdiniz lg g pro lite baya büyük gibi ama hoş bi telefon

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Moto G

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Nexus4

dayannight

dayannight

Üye
nexus 4 daha mantıklı duruyor lg optımus 4x de ısınma sorunu varmış kullananlar öyle yazıyordu

Invoke

Invoke

Üye
sona doğru yaklaşıyorum ben son fikirlerinizi alabilir miyim5 telefon arasında kaldım hem fiyat hem performans yönünden incelersek sizce nexus 4 mü lg g pro lite mı xpreia L mi motorola moto g birde htc one s lg optımus 4x hd hangisini tercih etmeliyim siz olsanız hangisini tercih ederdiniz lg g pro lite baya büyük gibi ama hoş bi telefon

Nexus 4.

05ender05

05ender05

Üye
    Konu Sahibi
ama nexus 4 de de hafıza kartı desteği yok sanırım ?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 4

caps6

caps6

Üye
çoğunluk olarak tüm telefon önerilerinde discovery öneriliyor arkadaşımda almıştı 1 ay sonra şarj girişinde sorun çıktı hala bu tarz sorunlar var mı en azından yeni üretimlerde bir düzeltme yapılmışmıdır?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Onlar ilk partiden sonra düzeltildi ama yinede alma. Pro lite note 2 kadar biraz daha az geniş. Normal pro olsa al derdim ama lite o parayı verene kadar nexus 4 al.

05ender05

05ender05

Üye
    Konu Sahibi
casperin telefonları nasıl peki

caps6

caps6

Üye
Onlar ilk partiden sonra düzeltildi ama yinede alma. Pro lite note 2 kadar biraz daha az geniş. Normal pro olsa al derdim ama lite o parayı verene kadar nexus 4 al.
ilk parti derken 4gb olanlarımı peki nasıl anlaşılır ilk parti olup olmadığı

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İlk parti derken ilk üretilen ve piyasaya sürülen. 16 gb lerde daha az karşılaşılıyo sanırım o soruna. Bunu türkiyedeki temsilcisi kendi söylüyo ilk parti cihazlarda soket kırılması gibi problemler oldu fakat düzelttik diye. İlk üretilenlerde mavi falan yoktu galiba onlara bakabilirsin alcaksan bide büyük mağazalardan almanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: caps6
caps6

caps6

Üye
İlk parti derken ilk üretilen ve piyasaya sürülen. 16 gb lerde daha az karşılaşılıyo sanırım o soruna. Bunu türkiyedeki temsilcisi kendi söylüyo ilk parti cihazlarda soket kırılması gibi problemler oldu fakat düzelttik diye. İlk üretilenlerde mavi falan yoktu galiba onlara bakabilirsin alcaksan bide büyük mağazalardan almanı öneririm.
arkadaşımın aldığı 16 gb söket sorunu için para aldılar servisine ulaşmak zor çevremde çok bu telefondan alan onların şarj girişlerine baktım şarj cihanızı takınca hafif girişte sallanma var güven vermedi

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
arkadaşımın aldığı 16 gb söket sorunu için para aldılar servisine ulaşmak zor çevremde çok bu telefondan alan onların şarj girişlerine baktım şarj cihanızı takınca hafif girişte sallanma var güven vermedi
Kardeşim bendede 16 gb lik versiyonu var daha hiçbir bozulma felan olmadı biraz da telefona dikkatli davranmanız lazım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet 50 tl civarı bi ücret. Garantisini telpa karşılıyo sorun yasamazsın.

• Beğen
Tepkiler: caps6
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Şüphesi yok olan bişey fakat düzeltilmiş öyle diyo türkiye temsilcisi. O değil hatanın farkındalar bide ücret alıyolar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt