sona doğru yaklaşıyorum ben son fikirlerinizi alabilir miyim5 telefon arasında kaldım hem fiyat hem performans yönünden incelersek sizce nexus 4 mü lg g pro lite mı xpreia L mi motorola moto g birde htc one s lg optımus 4x hd hangisini tercih etmeliyim siz olsanız hangisini tercih ederdiniz lg g pro lite baya büyük gibi ama hoş bi telefon
ama nexus 4 de de hafıza kartı desteği yok sanırım ?
ilk parti derken 4gb olanlarımı peki nasıl anlaşılır ilk parti olup olmadığıOnlar ilk partiden sonra düzeltildi ama yinede alma. Pro lite note 2 kadar biraz daha az geniş. Normal pro olsa al derdim ama lite o parayı verene kadar nexus 4 al.
arkadaşımın aldığı 16 gb söket sorunu için para aldılar servisine ulaşmak zor çevremde çok bu telefondan alan onların şarj girişlerine baktım şarj cihanızı takınca hafif girişte sallanma var güven vermediİlk parti derken ilk üretilen ve piyasaya sürülen. 16 gb lerde daha az karşılaşılıyo sanırım o soruna. Bunu türkiyedeki temsilcisi kendi söylüyo ilk parti cihazlarda soket kırılması gibi problemler oldu fakat düzelttik diye. İlk üretilenlerde mavi falan yoktu galiba onlara bakabilirsin alcaksan bide büyük mağazalardan almanı öneririm.
Kardeşim bendede 16 gb lik versiyonu var daha hiçbir bozulma felan olmadı biraz da telefona dikkatli davranmanız lazımarkadaşımın aldığı 16 gb söket sorunu için para aldılar servisine ulaşmak zor çevremde çok bu telefondan alan onların şarj girişlerine baktım şarj cihanızı takınca hafif girişte sallanma var güven vermedi
bilgilendirmen için teşekkürler yinede bu gibi durum şüphelendiriyorEvet 50 tl civarı bi ücret. Garantisini telpa karşılıyo sorun yasamazsın.