Invoke
Üye
bu kadar bilgiyle beni aydınalttıgın için çok teşekkür ederimbilgilerin cok acıklayıcı mantklı olanı xperia l 4.3 ü alıp almaması benm için çok önemli dediğin gbi ion 4.3 ü braz zor alır ion un en sogutan tarafıda buydu bnce
bugün brkaç arkadaşla da konustum onlarda SP al L den daha iyi bi cihaz falan dediler aklım baya karıstı şimdi de SP çıktı
![]()
Ne demek bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.
SP tabi ki daha iyi ben bütçen 800 lira diye SPyi hiç söylemedim. L daha alt versiyon. SP adreno 320 gpu ve çift çekirdek S4 pro işlemci kullanıyor. Nexus 4 veya Xperia Znin aynı donanımı yalnız 4
değil 2 çekirdeklisinden. 2 çekirdekli ama benchmarklarda S3den yüksek alıyor
Tasarımları da hoş ikisininde o alttaki ledin xperia media uygulamalarıyla uyumlu olması çok hoş oluyor. 
bilgilerin cok acıklayıcı mantklı olanı xperia l 4.3 ü alıp almaması benm için çok önemli dediğin gbi ion 4.3 ü braz zor alır ion un en sogutan tarafıda buydu bnce
bugün brkaç arkadaşla da konustum onlarda SP al L den daha iyi bi cihaz falan dediler aklım baya karıstı şimdi de SP çıktı
bütçemi aşablrsm tercihim SP den yana olur oldugu yerde kalırda bütçe xperia L en iyi seçim gbi görünüyo