evet zperia l tasarımı olsun özellikleri olsun baya hosuma gtti az önce de HTC One mini ye baktm özelliklerine falan türkiyede satısa sunulmadı ama one miniyi de baya bi begendm onunda tasarımı süper özellikleri kadarXperia L bir ara 799liraya düşmüştü indirimdeydi, kliksada. Oluyor öyle bazen denk getirirsen 800e de bulabilirsin 800-900arası gidiyor normalde.
Ben öneririm L'yi hoş bir cihaz. Grandda ekran büyük ama kalitesiz, ppi düşük elinize alıp, yakında incelerseniz farkı görürsünüz zaten.
Performans olarak da sıkıntı yaşatacak bir cihaz değil L.
evet zperia l tasarımı olsun özellikleri olsun baya hosuma gtti az önce de HTC One mini ye baktm özelliklerine falan türkiyede satısa sunulmadı ama one miniyi de baya bi begendm onunda tasarımı süper özellikleri kadar
yok ben s4 mini den daha ucuz olacagını okudum bi haber sitesnde tabi ne kadar doğru olur bilemem . .Onun fiyatı 1200+civarı olur S4 mini seviyesinde olur. Xperia L biraz daha alt seviyede. One miniyi beklemek isterseniz gelir ekim ayına doğru ya da ekim ayı içerisinde...
yok ben s4 mini den daha ucuz olacagını okudum bi haber sitesnde tabi ne kadar doğru olur bilemem . .
peki xperia ion a ne dersin ? o da o fiyat civarında 800 küsürYanlış hatırlamıyorsam, aynı işlemciyi kullanıyorlar. S4 ile One rakipti minileri de birbirine rakip olur. Fiyatları yakındı. Minilerinde öyle olur. Haber doğru olsun, daha ucuz olsun ama ne kadar daha ucuz olacak ki? Bence 1200 olur rahat. Eğer 1000+ çıkmıyorsanız 800lira civarı ise bütçeniz ve Xperia L ideal.
peki xperia ion a ne dersin ? o da o fiyat civarında 800 küsür
:bu kadar bilgiyle beni aydınalttıgın için çok teşekkür ederim++ Şunu hatırladım, pcyi geri açtım:
Adreno 305 opengl es 3.0 destekliyordu. Aynı şekilde 320 330... Ve adreno 220 opengl 3.0 desteklemiyordu.
Ve büyük ihtimalle Xperia L android 4.3de alır ama ion zor alır. Aslında çıkış sınıflarına seviyelerine bakarsan ionun dengi SP olması gerekir ama ben L diyorum, ionun L'den üstün yani kamerası ve hd ekranı olacaktır ki L'nin kamerası da gayet yeterlidir, iş görür.
bilgilerin cok acıklayıcı mantklı olanı xperia l 4.3 ü alıp almaması benm için çok önemli dediğin gbi ion 4.3 ü braz zor alır ion un en sogutan tarafıda buydu bnce
bugün brkaç arkadaşla da konustum onlarda SP al L den daha iyi bi cihaz falan dediler aklım baya karıstı şimdi de SP çıktı 
SP daha iyi bir cihaz kesinliklebu kadar bilgiyle beni aydınalttıgın için çok teşekkür ederimbilgilerin cok acıklayıcı mantklı olanı xperia l 4.3 ü alıp almaması benm için çok önemli dediğin gbi ion 4.3 ü braz zor alır ion un en sogutan tarafıda buydu bnce
bugün brkaç arkadaşla da konustum onlarda SP al L den daha iyi bi cihaz falan dediler aklım baya karıstı şimdi de SP çıktı
![]()

öyle sanırım ama kararımı yne de vermiş değilim henüzSP daha iyi bir cihaz kesinlikle![]()