telefon önerisi . .

Sponsorlu Bağlantılar

Rıdvan4

Rıdvan4

Üye
    Konu Sahibi
telefon önerisi . .
arkadaşlar 700 - 800 tl arası telefon almayı düşünüyorum önerilerinizi almak isterim ?

incebey38

incebey38

Üye
s 3@ mini

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Gm Disc :oke:

morki05

morki05

Üye
S3 mini

fk555897

fk555897

Üye
Telefonda oyun ve uygulamaya önem veriyorsan Samsung Galaxy S3 Mini, internet, kamera, müzik gibi şeylere önem veriyorsan Nokia Lumia 620'yi öneririm.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Marka takıntın yoksa gmd.
Ayrıca forumda konusu var oradan bilgi alabilirsin:good:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Üstüne 50 tl koyabilirsen Xperia L ;)

• Beğen
Tepkiler: Rıdvan4
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Gel dostum atrix sataym 450 tl paran cebinde kalsın :)

Rıdvan4

Rıdvan4

Üye
    Konu Sahibi
xperia l güzel özellikleri de hoşuma gtti ya ama samsung galaxy grandda fena değil bu dediklerm btçemi aşıyor ama zorlayabldgm kadar artık . .

Invoke

Invoke

Üye
Xperia L bir ara 799liraya düşmüştü indirimdeydi, kliksada. Oluyor öyle bazen denk getirirsen 800e de bulabilirsin 800-900arası gidiyor normalde.
Ben öneririm L'yi hoş bir cihaz. Grandda ekran büyük ama kalitesiz, ppi düşük elinize alıp, yakında incelerseniz farkı görürsünüz zaten.

Performans olarak da sıkıntı yaşatacak bir cihaz değil L.

• Beğen
Rıdvan4

Rıdvan4

Üye
    Konu Sahibi
Xperia L bir ara 799liraya düşmüştü indirimdeydi, kliksada. Oluyor öyle bazen denk getirirsen 800e de bulabilirsin 800-900arası gidiyor normalde.
Ben öneririm L'yi hoş bir cihaz. Grandda ekran büyük ama kalitesiz, ppi düşük elinize alıp, yakında incelerseniz farkı görürsünüz zaten.

Performans olarak da sıkıntı yaşatacak bir cihaz değil L.
evet zperia l tasarımı olsun özellikleri olsun baya hosuma gtti az önce de HTC One mini ye baktm özelliklerine falan türkiyede satısa sunulmadı ama one miniyi de baya bi begendm onunda tasarımı süper özellikleri kadar

Invoke

Invoke

Üye
evet zperia l tasarımı olsun özellikleri olsun baya hosuma gtti az önce de HTC One mini ye baktm özelliklerine falan türkiyede satısa sunulmadı ama one miniyi de baya bi begendm onunda tasarımı süper özellikleri kadar

Onun fiyatı 1200+civarı olur S4 mini seviyesinde olur. Xperia L biraz daha alt seviyede. One miniyi beklemek isterseniz gelir ekim ayına doğru ya da ekim ayı içerisinde...

Rıdvan4

Rıdvan4

Üye
    Konu Sahibi
Onun fiyatı 1200+civarı olur S4 mini seviyesinde olur. Xperia L biraz daha alt seviyede. One miniyi beklemek isterseniz gelir ekim ayına doğru ya da ekim ayı içerisinde...
yok ben s4 mini den daha ucuz olacagını okudum bi haber sitesnde tabi ne kadar doğru olur bilemem . .

Invoke

Invoke

Üye
yok ben s4 mini den daha ucuz olacagını okudum bi haber sitesnde tabi ne kadar doğru olur bilemem . .

Yanlış hatırlamıyorsam, aynı işlemciyi kullanıyorlar. S4 ile One rakipti minileri de birbirine rakip olur. Fiyatları yakındı. Minilerinde öyle olur. Haber doğru olsun, daha ucuz olsun ama ne kadar daha ucuz olacak ki? Bence 1200 olur rahat. Eğer 1000+ çıkmıyorsanız 800lira civarı ise bütçeniz ve Xperia L ideal.

Rıdvan4

Rıdvan4

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam, aynı işlemciyi kullanıyorlar. S4 ile One rakipti minileri de birbirine rakip olur. Fiyatları yakındı. Minilerinde öyle olur. Haber doğru olsun, daha ucuz olsun ama ne kadar daha ucuz olacak ki? Bence 1200 olur rahat. Eğer 1000+ çıkmıyorsanız 800lira civarı ise bütçeniz ve Xperia L ideal.
peki xperia ion a ne dersin ? o da o fiyat civarında 800 küsür

Invoke

Invoke

Üye
peki xperia ion a ne dersin ? o da o fiyat civarında 800 küsür

Hacı öncelikle şunu belirtmek gerek ion 1500+ lardan düştü bu fiyatlara. Çıkışı böyle değil yani. Donanım olarak yakın duruyorlar ama farklar var, L 28nm teknolojisiyle üretilmiş yeni işlemciye sahip ion 45nmlik eski işlemciye sahip. ionun artısı hd ekranı ve kamerası olacaktır. L daha yeni ve daha güncel bir cihaz.
Benim tam karar veremediğim nokta L adreno 305gpu kullanıyor İon adreno 220. 220 sanırım bir tık geride kalıyor, araştırdım biraz ama tam aradığımı bulamadım. Benchmarklarda L'nin skorları daha yüksek gelmiş ama aralarında büyük farklar da yok. İstersen youtubedan gaming videoları izle. Net karar veremedim ama L daha iyi gibi. Bilen varsa söylesin 305 mi iyi 220 mi?

Invoke

Invoke

Üye
++ Şunu hatırladım, pcyi geri açtım :D :
Adreno 305 opengl es 3.0 destekliyordu. Aynı şekilde 320 330... Ve adreno 220 opengl 3.0 desteklemiyordu.
Ve büyük ihtimalle Xperia L android 4.3de alır ama ion zor alır. Aslında çıkış sınıflarına seviyelerine bakarsan ionun dengi SP olması gerekir ama ben L diyorum, ionun L'den üstün yani kamerası ve hd ekranı olacaktır ki L'nin kamerası da gayet yeterlidir, iş görür.

Rıdvan4

Rıdvan4

Üye
    Konu Sahibi
++ Şunu hatırladım, pcyi geri açtım :D :
Adreno 305 opengl es 3.0 destekliyordu. Aynı şekilde 320 330... Ve adreno 220 opengl 3.0 desteklemiyordu.
Ve büyük ihtimalle Xperia L android 4.3de alır ama ion zor alır. Aslında çıkış sınıflarına seviyelerine bakarsan ionun dengi SP olması gerekir ama ben L diyorum, ionun L'den üstün yani kamerası ve hd ekranı olacaktır ki L'nin kamerası da gayet yeterlidir, iş görür.
bu kadar bilgiyle beni aydınalttıgın için çok teşekkür ederim :blush: bilgilerin cok acıklayıcı mantklı olanı xperia l 4.3 ü alıp almaması benm için çok önemli dediğin gbi ion 4.3 ü braz zor alır ion un en sogutan tarafıda buydu bnce :dry: bugün brkaç arkadaşla da konustum onlarda SP al L den daha iyi bi cihaz falan dediler aklım baya karıstı şimdi de SP çıktı :gul:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
bu kadar bilgiyle beni aydınalttıgın için çok teşekkür ederim :blush: bilgilerin cok acıklayıcı mantklı olanı xperia l 4.3 ü alıp almaması benm için çok önemli dediğin gbi ion 4.3 ü braz zor alır ion un en sogutan tarafıda buydu bnce :dry: bugün brkaç arkadaşla da konustum onlarda SP al L den daha iyi bi cihaz falan dediler aklım baya karıstı şimdi de SP çıktı :gul:
SP daha iyi bir cihaz kesinlikle :)

• Beğen

Üst Alt