telefon önerisi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarangni

Sarangni

Üye
Atrix oyunlarda takılmıyor.

Çift çekirdekli işlemci 1GHZ, 1 GB RAM Parmak izi sensör Ergonomik tasarım

Eksileri Üretici tarafından yazılım desteği durdu ama XDA JB üzerinde çalışıyorlar

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
550 tl ye hızlı Alda onun son tarihi ne zaman atrix almaya karar verdimde bu arada yardımın için saol

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
kararımın verdim kesinlikle atrix alıcam ama androiti çok düşük 2.4 ama tiponun 4.0 atrix dahamı az oyun çalıştırır androiti düşük oldğundan yardımcı olursanız sevinirim

- - - Eklendi - - -

bnm alıcağım telefonun çok oyun kaldırması bnm için önemli, ve güzel oyunları kaldırmasıda mesela triple run die bi oyun var onun gibi güzel oyunları takılmadan oynayabilkiyormsuyuz bu telefonla biraz önce baktım telefon çok güzel hafif fln çok hoşuma gitti

silivriserdar

silivriserdar

Üye
üzerine 50 tl Daha koy samsung galaxy advance al istediğin özelliklerin hepsinden var. Pişman olmazsın bazı internet sitelerinde fiyatı düşük araştır.

Sarangni

Sarangni

Üye
üzerine 50 tl Daha koy samsung galaxy advance al istediğin özelliklerin hepsinden var. Pişman olmazsın bazı internet sitelerinde fiyatı düşük araştır.

600 bul ben alacağım.

Atrix oyunlarda kasmaz. Temple Run hiç kazmaz. Güncelleme sıkıntısı var o bur gercek. Oda sizin kararınız sonuçta.

Şu anda Xperia U kampanya da ve sizin bütçeye uygun yalnız SD kart desteği yok ve 4GB kullana bileceginiz alan var. Tipo dan daha iyi ama hafıza büyük sıkıntı.

Hem güncelleme olsun hem donanımlı olsun diyorsanız ortalama bütçenin 800 TL üstü olmasi gerek.

Ben öneriyi bütçeye göre yapıyorum şunu da iddia ederim ki bu bütçeye alınacak en iyi donanım sahip cihaz Atrix

aerist

Üye
motorolo:) tanınmış değil doğru ama, Motorola, ericsson, siemens, alcatel ile birlikte telekominikasyon sektörünün en eskilerinden. Yaptığı cihazlarda muhakkak iyidir.
Philips W536 yı incelediniz mi? Hızlı ve çift çekirdekli cpu, 2GB ram, 4in. ekran ve android 4.0. Fiyat 500-600 TL civarında.

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
bişi sorucam atrixte güncelleştirme yok dio herkes bu nedir

- - - Eklendi - - -

motorolo:) tanınmış değil doğru ama, Motorola, ericsson, siemens, alcatel ile birlikte telekominikasyon sektörünün en eskilerinden. Yaptığı cihazlarda muhakkak iyidir.
Philips W536 yı incelediniz mi? Hızlı ve çift çekirdekli cpu, 2GB ram, 4in. ekran ve android 4.0. Fiyat 500-600 TL civarında.
haklısın atrix almaya karar verdim ama andoritinin düşük olması beni düşündürmüyo değil tiponun 4.0 ama atrixin
2.4 ve güncelleştirmeside yokmuş bu yüzden kararsız kaldım açıkcası

Sarangni

Sarangni

Üye
bişi sorucam atrixte güncelleştirme yok dio herkes bu nedir

- - - Eklendi - - -

haklısın atrix almaya karar verdim ama andoritinin düşük olması beni düşündürmüyo değil tiponun 4.0 ama atrixin
2.4 ve güncelleştirmeside yokmuş bu yüzden kararsız kaldım açıkcası

Yukarda yazmıştım yine yazayım Atrix ayarında hemde güncelleme alacak bir telefon için 900 TL bütçe ayrımanız gerek ama siz 500 TL bütçem var diyorsunuz. Güncelleme önemli tabi ki bunu kimse inkar edemez. Yalnız donanımda bir o kadar önemli. Elinizde ki bütçeye 4.1 JB güncellemesi olancak bir telefon alabilirsiniz yalnız Atrix kadar verim alamazsınız.

Hali hazırda Atrix için Kernel 3.1 port çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ediyor ve neredeyse bitmek üzere. En azından XDA geliştiriciler bunu söylüyorlar. Eğer öyle olursa çok sayıda ICS ve JB ROM çıkacak ve güncelleme sorunuda ortadan kalkacak. Şu anda JB ve ICS ROM var ama kamera sorunu yüzünden pek tercih edilmiyor. Bazıların da da donanım hızlandırma sorunları var ve 2D oyunlarda kasıyor. Bunlar aşılacak mı aşılmayacak mı zaman içinde göreceğiz.

Motorola'nın tanınmamış bir marka olduğunu söylüyor arkadaşlar ama yanılıyorlar. Bir iki cihazı hariç bütün Android cihazları üst seviye ve güncelleme alan cihazlardır. Atrix'e güncelleme vermedi orası ayrı oda pazarlama stratejisi. Bu yüzden de çok kullanıcı kaybedeceği malum. Bu yüzden bir daha Motorola'dan cihaz almayacağım diyenlerinde sayısı epey bir var.

Telefon alırken şu önemli bir olgudur. İçinize sinen bir cihaz alınız. Aklınızda ki terettürler gidip ne Atrix alın ne Tipo. Ya bütçeyi attırınız ya da başka cihazlara yöneliniz. Sonuçta bu elektronik bir cihaz ve an az 1-2 yıl kullanacaksınız. İnternette açın karşılaştırma sitelerinden bakın fiyat araştırması yapın bir çok seçenek var. Bulunduğunuz yer de bu çeşit ürün satan mağazaları ziyaret edin ve cihazları inceleyin. Sonuçta para verip alacaksınız içinize sinmesi önemli.

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
haklısın içine sinmesi çok önemli atrix bnm içime sindi açıkcası bnm amacım telefonun yanında bir ço koyun ve birçokta uygulama çalıştıması yeni ve eylenceli oyun ve uygulamalırı çalıştıraiblrimi o konuda biraz tereddütteyim açıkcası 2.3 android ne demek 4.0 olunca ne oluo 4.0 olun ca dahamı iyi oyunları oynayabiliyoruz açıklaarmsın rica etsem çünkü atrix çok güzel bi telefon herkez memenun o telefondan tek sıkıntısı andoritinin düşük olması 2.3 olmasının bi dezavantajı varmı yoksa tipo ile aynı oyunları kaldırabilrimi yardımın için şimdiden saol senide yordum ama bn telefonu 2-3 sene kulalnıcağım için araştırmam yapmama gerek ondan çok soru soruyorum :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Android belli aralıklarla güncellemeler yayınlar. Bunlar GB, ICS ve JB vs vs gibi. Güncellemeler sistemlerin daha sağlıklı çalışması ve yenilik gelmesi amacı ile yapılır tabi bu da cihazların bir süre sonra donanımlarınıda güçlendirmek demektir.

Atrix ile Tipo oynayabileceğinizden daha fazla oyunu rahatlıkla oynarsınız. Tipo, Atrix tek avantajlı yanı güncellemesidir onun dışnda hiç bir avantajı yok.

Şu anda ki oyunların hemen hemen hepsi Atrix ile uyumludur onun için sorun ile karşılaşmazsını ama bazı uygulamalar güncellemden dolayı uyumlu olmayabilir doğrusu ben şimdiye kadar karşılaşmadım ama Apex, Nova gibi arayüzlerini kullanamazsını ama TFS Shell gibi bir arayüzü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Atrix için kernel yazıldı zaten stabil olursa bütün uygulamaları rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.

Android güncelleme olayı Windows gibidir Windows Xp, Vista, WP7 ve WP8 gibi bu şekilde de düşünebilirsiniz.

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
hımm anladım saol bn forumda yorum okudum bazıları andoit markaet çaLIŞMIO uygulamalar çalışmıo gibi yorumlar yazmış böyle bişi varmı bide hızlı alda 550 tl ya o nun son günü ne zaman

- - - Eklendi - - -

bide mesela marketten kaç tane oyun çalışıo ve uygulama bana pusuna navigasyon gibi uygulamaların yanında nfs mos vanted trple run bi oyun daha var adını bilmiyorum rayları üzüeridne gidio trenin üzerine fln çıkıo onun gibi gerçekçi oyunlar gerekiyo böyle oyunları kaldırosa düşünmeden laıcam teli yardımcı olurmsun

Sarangni

Sarangni

Üye
Markette hiç hata almadım.

NFS Most Wanted
Temple Run
Temple Run 2
Subway Sorfing Trenli dedigin oyun
Max Payne
GTA
Gangrster Rio
Nova
Fifa
Pes

Bunları sorunsuz oynarsınız.

Kampanya ne zaman kadar devam eder bilmem ama iyi araştırın. İnternet hakkında yorum okuyun. Ben sorun yaşamadım ama başka yaşamış olabilir biraz daha araştırın. Cihazdan cihaza farklılık gösterebilir.

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
sadece o kadar oyunumu oynayabilrim bide andoiti hep 2.3 kalcağı için yeni çıkan oyunlaır kaldırmaz bu telefonun tek kusuru o androitin yüksek olması ne avantajı var

- - - Eklendi - - -

http://forum.donanimhaber.com/m_57753130/tm.htm
bide burda geldi fln diolar doğrumu

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş ben sana açıklıyım Bende Nexus 4 var.Atrix açar açmasınada çok kasar 1 sene sonra ise yeni oyunları açma imkanı %10 Tipo güncelleme açısından iyi ama Donanımı kötü Nova serisini oynayamazsın çok kasar oynıyabileceğin oyunlar:
Pes
Tample Run
Nfs shift
Fifa vb oyunlar
Kasan oyunlar ise:
Nova serisi
Gangster
Gta 3
Gta Vice vb
BENİM SANA TAVSİYEM GİO VEYA WONDER AL

- - - Eklendi - - -

Android 2.3 eskidi hemde baya Bende 4.2.2 var.Sarangninin tersine markette bir sürü açamayacağı oyun var.Max bütcen Gioya tam uygun hem 4.0 da portladılar.

Sarangni

Sarangni

Üye
Kernel 3.1 portlandı eğer sağlıklı çalışırsa çalıştıramayacağı oyun ve uygulama yok. İnun içinde beklemek gerek.

Şu anda Android 4.0.4 ICS, 4.1.2 ve 4.2.2 Jealy Bean Rom var ama kamera ve pil süresi sorunlu üstünde yoğun bir şekilde çalışıyorlar ve çözmek üzerlerin.

Siz az para verip cok şey istiyorsunuz. Her şeyi çalıştıran ve güncelleme sıkıntısı çekmeyen bir telefon istiyorsanız 900-1300 lira bir para cikarmalisiniz. 900 Alacağınız telefon donanım olarak Atrix yakın olur tek farkı güncelleme almasıdır.

Ben çok yazdım bu başlığa benden bu kadar şimdiden alacağınız telefon hayırlı olsun

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Verdiğin haber doğru olsa bile atrix zor kaldırır.

- - - Eklendi - - -

Kardeş bizede 3.8 portlancak

Sarangni

Sarangni

Üye
Verdiğin haber doğru olsa bile atrix zor kaldırır.

- - - Eklendi - - -

Kardeş bizede 3.8 portlancak

Neyi zor kaldırır. Atrix dediğimiz telefon S2 ayarın da bir cihaz ve rahat kaldırır

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
4.2.2

- - - Eklendi - - -

Atma S2 nerde Atrix nerde

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
ilk olarak galakxy gio yu tavsiye etmiyolar 2inbciside andoriti 2.2 güncelleştirmesimi var gionun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt