telefon önerisi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
telefon önerisi :)
bn telefon alıcam 500 tlye kadar ama daha karar vermedim amacaım oyun oynamak teleofnda yani baya bi oyun kaldrıması benim için önemli sony xperia tipo ve glaxy mini gördüm bunlar nasıl yada bana oyun oynayabileceğim kasmadan ve fiyatı uygun olan bi telefon önerirmsiniz şimdiden teşekkürler

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
tipo düşünülebilir ama senin bütçene göre çok iyi bir oyun cihazı bekleme bence kardeşim

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​o fiyatlarda xperia neo V yada bulabilirsen neo modeli güzeldir..

fk555897

fk555897

Üye
Motorola Atrix bu fiyata alınacak en iyi telefon.

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
motorolo tanınmış bi marka değil ama özellik bakımından güzel telefonmuş

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Wonder bulursan al.Adreno 205 şu an için ortalama bir gpu

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Tipo tutulmadı Fiat Uno iyidir :D :D

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
:D :d: :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Atrix al s2 seviyesinde bi cihaz desteği yok sadece

Sarangni

Sarangni

Üye
motorolo tanınmış bi marka değil ama özellik bakımından güzel telefonmuş

Siz tanımıyorsunuz ama Motorola en eski cep telefonu üreticilerinden. Elinde bir çok lisans hakkı var. Google Motorola almasından ki sebeplerden birisi de bu.

599 Atrix alıp, Most Wanted, Max Payne vs vs gibi oyunlar ve uygulamaları takilmadan akıcı bir şekilde oynarsınız. GB sürümü ile uyumlu çalıştıramayacağı oyun uygulama yok. Kernelde yapılırsa stabil JB kullanıla bilecek çalışmalar devam ediyor.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
tipo iyidir :)

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
ben telefona kötü demedim yanlış anlama gerçekten güzel bi telefon ama bnm bütçem 500 tlye kadar senin dedeğin telefon 600 tl yani bütçemin üzerinde

MrExpert

MrExpert

Üye
atrix çok daha iyidir tipo anca facebook a girer tipoyu kesinlikle önermem bizatti inceledim.

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
atrix güzelde bütçemin üzerinde

xtrem06

xtrem06

Üye
2.el temiz galaxy s i9000 senin ilacın kardeşim. bi dünya custom rom desteği jb 4.2.2 yi görmüş cihaz her türlü orta seviye oyun kaldırır ;)

Sarangni

Sarangni

Üye
Atrix, Hızlıal sitesin de 549 TL şu anda.

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
kararsızım aslında tipoda 500 tl atrixte sizcxe hangisi

- - - Eklendi - - -

2.el temiz galaxy s i9000 senin ilacın kardeşim. bi dünya custom rom desteği jb 4.2.2 yi görmüş cihaz her türlü orta seviye oyun kaldırır ;)
ikinci el telefon düşünmüyorum yinede saol

- - - Eklendi - - -

atrix çok güzel bi telefon aslında 50 tl veripte atrix almam daha mantıklı ama marka biraz korkutuyo fazla tanınmış bi marka sony ama bilmiyorum sn memenunmusn atrixten kardeşim

ais_ezhel

Üye
ben samsung galaxy mini kulanıyorum oyunlara eh işte donuyo bütçeyi zorlayabilirsen sony xperia play al oyun telefonu bakmanı tavsiye ederim

Sarangni

Sarangni

Üye
Atrix çok memnunum. O bütçe için alinacak en iyi telefon

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
atrixin andoiti düşük 2.3 ama tiponun 4.0 daha mı iyi tipo androit oyun çalıştırmaylamı ilgili yoksa başka bişilemi bn triple run gibi oyunları takılmadan oynamk itiyorum atrixle bu mümkünmü

- - - Eklendi - - -

atrixte 500 tl ye hızlı alda son tarih ne zaman ne zamana kadar 500 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt