Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye

o sitelere güvenebilir miyim?

Güvence veriyorlar zaten site olarak kargoyu felan özel olarak yolluyorlar satan kişiden aldığı paranın %7 sini alıyorlar ve garanti veriyorlar kaziklanmamak için :oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ben baktım 2. El sensationlar 650-990 tl arasında degisiyor.

MasterLaa

MasterLaa

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ace 2 , xperia neo , xperia ray , 701[/SIZE][/COLOR]

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hmm tamam teşekkür ederim herkese.teşekkür ettim diye konu bitmesin daha tavsiye verecek varsa alabilirim :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm neo v olmazsa ace 2 - wonder olabilir :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye

iphone istemiyorum ya bence fiyatına göre çok yetersiz.

Akşam akşam güldürdün dostum :) Nesi yetersiz söyler misin? O alacağın ace 2 ye bin basar. Açamadığı oyun ve uygulama yok destek desen daha iyisini alamazsın market desen daha iyisini bulamazsın.
:hih:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

Akşam akşam güldürdün dostum :) Nesi yetersiz söyler misin? O alacağın ace 2 ye bin basar. Açamadığı oyun ve uygulama yok destek desen daha iyisini alamazsın market desen daha iyisini bulamazsın.

şahsen bu benim fikrim.3e mi 4e mi ne bakmıştım fiyatını hiç de karşılamazdı.ama sen zenginsindir o başka :) iphonenin en nefret ettiğim özelliği de aynı markadan bluetooth özelliği.bunu duyduktan sonra zaten almam onu,zaten param yetmez,yetse de israf canım :) aldığım telefon bana 3 4 yıl gitmeli

- - - Eklendi - - -

:hmmm neo v olmazsa ace 2 - wonder olabilir :)

neo v düşündüm de sar değeri yüksek ya.Örneğin 1.30luk bi değer çok fazla etki yapar mı sizce?

Kerim.

Kerim.

Üye

şahsen bu benim fikrim.3e mi 4e mi ne bakmıştım fiyatını hiç de karşılamazdı.ama sen zenginsindir o başka :) iphonenin en nefret ettiğim özelliği de aynı markadan bluetooth özelliği.bunu duyduktan sonra zaten almam onu,zaten param yetmez,yetse de israf canım :) aldığım telefon bana 3 4 yıl gitmeli

- - - Eklendi - - -

neo v düşündüm de sar değeri yüksek ya.Örneğin 1.30luk bi değer çok fazla etki yapar mı sizce?
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/telefon-almadan-once-mutlaka-okuyun-668246.html

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm vazgeçtim neo v almayı :) 2.el s2 bulursam 800 civarı bi şeylere benim için muhteşem olacak.htcleri de biraz araştıracağım

HakaN-06

HakaN-06

Üye

- - - Eklendi - - -

Bilip etmeden konuşma jb yapınca bluetooth aktif edilebiliyor ayrıcada o paraya hiçbir android cihaz seni 4 yıl götürmez ama i4 arkasındaki apple desteği ile götürür. İsraf dediğin cihazı satmak zorunda kalsan zarar yapmadan elinden çıkarırsın çünkü piyasası çok yüksek. Fiyatınıda fazlasıyla karşılıyor merak etme :nono:

abandonware

abandonware

Üye

işlemci ve ramdan ve ekrandan bahsediyor herhalde :hmmm

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
işlemci ve ramdan ve ekrandan bahsediyor herhalde :hmmm

yes canım beni sen anladın :oke:

- - - Eklendi - - -

Bilip etmeden konuşma jb yapınca bluetooth aktif edilebiliyor ayrıcada o paraya hiçbir android cihaz seni 4 yıl götürmez ama i4 arkasındaki apple desteği ile götürür. İsraf dediğin cihazı satmak zorunda kalsan zarar yapmadan elinden çıkarırsın çünkü piyasası çok yüksek. Fiyatınıda fazlasıyla karşılıyor merak etme :nono:

tamam arkadaşım her neyse ben iphone istemiyorum.sen şimdi android symbiana göre daha çok dayanır dersin.benim 6300 yaklaşık 4.yılında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...