hmgurbuz2
Üye
iphone istemiyorum ya bence fiyatına göre çok yetersiz.
- - - Eklendi - - -
yaklaşık 800e bulabilir miyim ki 2.el?
Bulursun bence bi bak sahibindene falan
- - - Eklendi - - -
yaklaşık 800e bulabilir miyim ki 2.el?
Bulursun bence bi bak sahibindene falan
Ace2yi sevmedin mi?
0'ı galiba 1000-1200 arasında değişiyo..

o sitelere güvenebilir miyim?

701 in sar değeri çok yüksek mi?wonder çok tipsiz gibi ya dış görünüşü hiç güzel değilhtc den önerebileceğiniz var mı?

Nesi yetersiz söyler misin? O alacağın ace 2 ye bin basar. Açamadığı oyun ve uygulama yok destek desen daha iyisini alamazsın market desen daha iyisini bulamazsın. 
Akşam akşam güldürdün dostumNesi yetersiz söyler misin? O alacağın ace 2 ye bin basar. Açamadığı oyun ve uygulama yok destek desen daha iyisini alamazsın market desen daha iyisini bulamazsın.
![]()
iphonenin en nefret ettiğim özelliği de aynı markadan bluetooth özelliği.bunu duyduktan sonra zaten almam onu,zaten param yetmez,yetse de israf canım
aldığım telefon bana 3 4 yıl gitmelineo v olmazsa ace 2 - wonder olabilir
![]()
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/telefon-almadan-once-mutlaka-okuyun-668246.html
şahsen bu benim fikrim.3e mi 4e mi ne bakmıştım fiyatını hiç de karşılamazdı.ama sen zenginsindir o başkaiphonenin en nefret ettiğim özelliği de aynı markadan bluetooth özelliği.bunu duyduktan sonra zaten almam onu,zaten param yetmez,yetse de israf canım
aldığım telefon bana 3 4 yıl gitmeli
- - - Eklendi - - -
neo v düşündüm de sar değeri yüksek ya.Örneğin 1.30luk bi değer çok fazla etki yapar mı sizce?
s2 iyi bi seçimvazgeçtim neo v almayı
2.el s2 bulursam 800 civarı bi şeylere benim için muhteşem olacak.htcleri de biraz araştıracağım

s2 iyi bi seçim![]()

800 tlye muhtemelen yurtdışı olur.onunda garantisi olmayabilir.
ah bi de güvenli bi yerden sağlam ve garantili bulabilirsem çok güzel olacak![]()

800 tlye muhtemelen yurtdışı olur.onunda garantisi olmayabilir.![]()
yurtiçi iyidir,garantili olsun.bozulduğunda başımız ağrımasın
şahsen bu benim fikrim.3e mi 4e mi ne bakmıştım fiyatını hiç de karşılamazdı.ama sen zenginsindir o başkaiphonenin en nefret ettiğim özelliği de aynı markadan bluetooth özelliği.bunu duyduktan sonra zaten almam onu,zaten param yetmez,yetse de israf canım
aldığım telefon bana 3 4 yıl gitmeli
- - - Eklendi - - -
neo v düşündüm de sar değeri yüksek ya.Örneğin 1.30luk bi değer çok fazla etki yapar mı sizce?

Akşam akşam güldürdün dostumNesi yetersiz söyler misin? O alacağın ace 2 ye bin basar. Açamadığı oyun ve uygulama yok destek desen daha iyisini alamazsın market desen daha iyisini bulamazsın.
![]()

işlemci ve ramdan ve ekrandan bahsediyor herhalde![]()

Bilip etmeden konuşma jb yapınca bluetooth aktif edilebiliyor ayrıcada o paraya hiçbir android cihaz seni 4 yıl götürmez ama i4 arkasındaki apple desteği ile götürür. İsraf dediğin cihazı satmak zorunda kalsan zarar yapmadan elinden çıkarırsın çünkü piyasası çok yüksek. Fiyatınıda fazlasıyla karşılıyor merak etme