Telefon Önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi?
Arkadaşlar bi arkadaşım telefon almak istiyo bütçesi en fazla :tl:750'ymiş. Benden araştırmamı istedi adam akıllı birşey bulamadım :ehe Sizin öneriniz nedir? Özellikle oyun ve uygulama istiyorum dedi yani Android'li bir telefon olması lazım :tebessüm:

Edit:

Xperia Neo V uygun gibi 1Ghz işlemcisi var sizce Nasıl?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
xperia neo v veya nokia 701 uygundur

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Ya limit varken 750 falan olsunda işlemci hızı biraz artsın :) Kasar falan bide papaz olmayalım adamla :)

---------- Eklendi @ 21:51:24 ---------- Yazıldı @ 21:50:59 ----------

xperia neo v veya nokia 701 uygundur

Bakıyım hemen :)

ANIL

ANIL

Admin
Nokia 701 900 civarı diye biliyorum.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V iyiymiş siz nedersiniz?

geneluye

geneluye

Üye
xperia ray diyorum başka bir şey demiyorum 700 tl + 50 tl ye de aksesuar alırsın eğer root vb şeyler bilmiyorsa da gidip 50 tl ye o tarz şeyler yaptırabilirsin
Ama eğer telefonda internete felan girmiyorsa ve de 6300 gibi bi normal alo diyen telefonu varsa ipod touch al 32 gb 600 tl sırf oyun yüklesin oynasın ben şahsen öyle yapıyorum

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
xperia ray diyorum başka bir şey demiyorum 700 tl + 50 tl ye de aksesuar alırsın eğer root vb şeyler bilmiyorsa da gidip 50 tl ye o tarz şeyler yaptırabilirsin
Ama eğer telefonda internete felan girmiyorsa ve de 6300 gibi bi normal alo diyen telefonu varsa ipod touch al 32 gb 600 tl sırf oyun yüklesin oynasın ben şahsen öyle yapıyorum

Bence mantıklı bi soruyum ona :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt