Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

index.php

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
slm arkadaşlar. haftaya telefon almayı düşünüyorum. bi kaç telefon baktım ama karar veremedim. samsung galaxy 5830 aklımda olan telefon.onu almayı düşünüyorum. önerirmisiniz. bi yardım etseniz. alacağım telefonun fiyatı 600-700 arası olmalıdır.

şimdiden teşekkür ederim.

Türe

Türe

Üye
Nokia 603 veya nokia 700

kaan7878

kaan7878

Üye
Nokia 603 veya nokia 700
hocam bende çok düşündüm bu 2 telefon arasında ama 700 daha mantıklı geldi. Üstüne bi de arkadaş aklıma c6-01 i soktu kafama. şu an çok kararsızım 700 vs c6-01 sence hangisi daha mantıklı ?

by*cambaz

Üye
700 tabikide fp1le 1.3 ghz oldu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia 700

lgkg300

lgkg300

Üye
c6 01 i inceleme şansım oldu, baktım hakikaten çok güzel telefon sağlam bir yapısı ve avuca iyi oturuyor, ister kabul edelim ister etmeyelim ama artık devir android devri, neden mi çünkü çıkan her uygulama android destekli symbian programları hâlâ eski... Ben android fanatiği değilim ama symbianin devri bitti arkadaşlar kabul edelim.

• Beğen
Tepkiler: kaan7878
Türe

Türe

Üye
Tabiki 2. Nesil olan 700 ;)

lgkg300

lgkg300

Üye
Bütçeniz yeterli ise android bir cihaz alın pişman olmazsınız

theposies

theposies

Üye
bence lumia 610 alabilirsiniz

R.A.M

R.A.M

Üye
Arkadaşım neo V almanı öneririm android kullanıyım dersen 700 750 civarlarından ben pek açıkcası bellenin geleceğine çok iyi bakmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
Arkdaşim neo v ala bilrisin anroid 800 tl alti anroid almani önermem pişman olursun 800 tl altinda lider nokia

kaan7878

kaan7878

Üye
c6 01 i inceleme şansım oldu, baktım hakikaten çok güzel telefon sağlam bir yapısı ve avuca iyi oturuyor, ister kabul edelim ister etmeyelim ama artık devir android devri, neden mi çünkü çıkan her uygulama android destekli symbian programları hâlâ eski... Ben android fanatiği değilim ama symbianin devri bitti arkadaşlar kabul edelim.

haklısın, ama çok dar bi açıdan bakıyorsun. Satış rakamlarında samsung gibi android telefonlar şu an üstün olabilir ama hiçbirinin teknolojik aksamı Nokıa nın kalitesiyle boy ölçüşemez ( htc hariç ). kendi c5 imin ekranı kırılmıştı üstüne basket topu düştü serviste 1 gün içinde ücretsiz olarak yapıldı üstelik benim bildirmediğim çizik tuş takımı ve arka kapak da değişmişti. Bu satış sonrası imkanları da hiç bir marka sağlamıyor. Sadece 2 uygulama için nokıa yı kötülemen yanlış.

---------- Eklendi @ 22:50:50 ---------- Yazıldı @ 22:49:19 ----------

700 tabikide fp1le 1.3 ghz oldu
1.3 ghz oldu da bu daha çok batarya yiyecek demektir. hem c6-01 8mp kamera var ken 700 de 5 mp

franzliszt

franzliszt

Üye
xperia ray her türlü özellik mevcut çok beğendiğim bir cihaz cmos sensörlü kamerası ve zarifliği var

• Beğen
Tepkiler: kaan7878
kaan7878

kaan7878

Üye
xperia ray her türlü özellik mevcut çok beğendiğim bir cihaz cmos sensörlü kamerası ve zarifliği var

evet cidden sabahtan beri araştırıyorum kötü bir özelliği varmı diye ama yok denecek kadar az:
1) 1500 mAH lik batarya biraz küçük ama yinede pil performansı orta seviyede
2) Kullanıcı yorumlarına göre konuşuyorum. Masa üstü menüsü kişiselleştirilemiyormuş

ama hala harika bir telefon​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt