Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Arkadaslar gecen yıl kendime nokia c7 almıstım ama bu yıl telefonumu değiştireceğimi telefonumu kardesime yada anneme verebilirim Ve yeni android Cihaz alacağım. Bütcem 1500 TL ye kadar var Sizce Hangi Telefonu almalıyım

Müzik dinlerim ses kalitesi iyi olsun
Fotograf cekerim Kamera performansı iyi olsun
İnternette face te dolasırım
Ve Oyun oynarım arkadaslar
Sizce Hangi telefınu almalıyım

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Cevap Yok mu ?

enes122

enes122

Üye
1500 e arastirisan xperia s bulabilirsin sanirsam. kamerasi cok iyi diyorlar 1gb rami var oyunlardada sıkınti cikarmaz sanirsam.

aydnzara

Üye
galaxy s2 tek geçerim N8 ile takas yaptım iyikide yapmışım kesinlikle galaksy s2 al arkadaş

karayel90

karayel90

Üye
Samsung Galaxy SII

lgkg300

lgkg300

Üye
bütçen yeterli samsung galaxy s2

backwater

backwater

Üye
701 al

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Peki HTC One Serileri Nasıl galaxy nin ses kalitesi iyi mi

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
Yeni çıkan.htc lerden al htc one veya gs3 Ü BEKLE 1900 tl filandir ozamans para biriktir ama dersinki bn bekleyemem ya htc one yada gs2

Türe

Türe

Üye
Htc one s ,

goblet

goblet

Üye
HTC yada Sony üst sürüm telefonlara bak. HTC kamera olarak genelde başarısızdır, sony ler herm kamera hemde ses açısından çok daha iyiler. İşlemci ram ve diğer donanım özellikleri bakımındanda fiyatına göre sony daha avantajlıdır.

aleranol

aleranol

Üye
s2 8mp kamerası olmasına rağmen c7 den biraz daha iyi bir fotoğraf çekme yeteneğine sahip bence alma. Ama htc one s senin isteklerini fazlasıyla karşılayacaktır. ONE S diyorum diğer telefonlara göz atma :D

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
O zaman HTC one serilerinden birini yada GS 3 alıcagım :D

badmus

badmus

Üye
Galaxy sII

aleranol

aleranol

Üye
s3 biraz gereksiz ve ara model. Ama multitaskingi tam bana hitap ediyor. Ses için o telefonnalınmaz elini yorar. S2 nin devri geçti artık fetret devrine girdi koca s2. En iyis. One s. Kim demiş kamerada başarısız diye? Htc sense ve imagesense ile mükkemmel bir cihaz. Üstelik yanında 300 küsür liralık beats audio kulaklığı da var. Yani alırsan 1900 tl lik cihazı 1600e almış olursun çok da karlı.

klongs

klongs

Üye
s3 biraz gereksiz ve ara model. Ama multitaskingi tam bana hitap ediyor. Ses için o telefonnalınmaz elini yorar. S2 nin devri geçti artık fetret devrine girdi koca s2. En iyis. One s. Kim demiş kamerada başarısız diye? Htc sense ve imagesense ile mükkemmel bir cihaz. Üstelik yanında 300 küsür liralık beats audio kulaklığı da var. Yani alırsan 1900 tl lik cihazı 1600e almış olursun çok da karlı.

one serisinde beats kulaklık yok

aleranol

aleranol

Üye
nasıl? Beats audio boşuna mı?

---------- Eklendi @ 22:42:42 ---------- Yazıldı @ 22:42:01 ----------

ben one s de var ama one x de yok diye biliyordum.

Türe

Türe

Üye

Yaniliyorsun kulaklik beats audio destekli degil .

Türe

Türe

Üye
O destek hoparlor ve kulakliktaki muzik kalitesi icin . Yani cikis sesi beats audio destekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt