Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Androidli telefon almak istiyorum Sensation XE almayı planlıyordum ama HTC sense kullandığı için ve RAM 768 MB olduğu için kullanılabilir RAM düşük kalıyor.Önerdiğiniz telefon varsa yazarsanız sevinirim.

enaa_881

enaa_881

Üye
galaxy s2

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S2.ama yinede ısrarla Sensation XE derim.768 mb ram az değil.ayrıca sense daha çok işlemciye yükleniyor.

tahsin50

tahsin50

Üye
sensation xe den cayma derim

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
    Konu Sahibi
s2 guzel telefon ama o biraz ger side kaliyor ondan sonra baya bi telefon cikti ama hala iyi samsung galaxy se 4.0a guncellemesi vermeyecek 5.0 falan gelirse s2ye vermeyebilir sensation xe incelemeleri filan izledim cogu sensation xe super ama benim icin ses kadar oyunda onemli sense yuzunden 200civari kaliyor diyor. alipta pisman olmamak istiyorum

MezraL123

MezraL123

Üye
Xenin ram'i yeterli düzeyde. Herhangi bi sorun çıkarmaz. Oyunlardada üstüste bikaç oyun açmıycağına göre bişey farketmiyo. Hem sense arayüzü oldukça güzel. Ben xe al derim. Hem beats audio da var. Ama galaxy s2 de çok iyi cihazdır. İşlemcisi xeninkine denk sayılır. Ramide fazla. Ekranıda çok daha iyi. Üstüne fazla telefon da çıkmadı sadece nexus çıktı samsungdan ve şuanda nexus ve iphone 4s hariç çoğu telefondan üstün. İcs 4 gelince performansıda dahada artıcak. İki telefonda seni pişman etmez.

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
    Konu Sahibi
motorola droid 4 hakkındaki görüşleriniz neler?

Türe

Türe

Üye
S2 :oke:

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
    Konu Sahibi
xe s2den daha iyi degil mi?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş kendi söylediğine dayanarak başka telefon önerdik o da S2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt