Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1darktemplar1

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi
merhaba öncelikle iyi günler. hediye olarak ailem bana nokia e72 almış ancak arkadaş çevremde gördüğüm üzere e72lerde çok sorun oluyor örneğin bir arkadaşım servise verdi 3 ay boyuca hep servise git gel yaptı ama hala bir sonuç alamadı bozuk telefonu kullanıyor şu anda. ben de aynı şey başıma gelir diye korkuyorum şahsen o yüzden o e72 yi değiştirip başka bir telefon almak istiyorum klawyeli olması tercihimdir en fazla 1 milyara çıkabilirim sizin önerileriniz nedir hangi telefonu tercih etmeliyim yoksa e72 iyimidir?

mstf_l

mstf_l

Üye
optimus black yada xperia neo oneririm

1darktemplar1

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik tercih etmiyorum dediğim gibi klavyeli olursa çok daha iyi olur teşekkür ederim cevap için

muratm.

muratm.

Üye
Dokunmaktik tercih etmiyorsan bunada bakabilrisin. Blackberry Curve 9300 fiyatıda o kadar ucuk değil 615 ile 750 tl arasında satılıyo ve qwerty klavyeli.

yada htc'nin böyle bir modeli var buda çok iyi bence android işletim sistemi var hem dokunmatik hemde qwerty klavyeli HTC Desire Z modeli oda 780 ile 1150 arasında fiyat vermişler. bakabilrsin onada

y n s c n

y n s c n

Üye
qwerty bişey istiyosan desire Z derim ben. Hem dokunmatik hem klavyeli istediğin şekilde kullan.

1darktemplar1

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik tercih etmediğimi 3. kez söylüyorum yine de teşekkür ederim cevap için (:

@ynscn senin yorumunu görmemiştim teşekkür ederim önerin için bir göz atıcam ama e72 iyi değil mi ? gerçekten sorunlu mu oluyor yoksa ben mi denk geldim

muratm.

muratm.

Üye
o zaman blackberry yöneliceksin buradaki modellerin hepsi istediğin gibi qwerty klavyeli

mstf_l

mstf_l

Üye
kardesim androidli oldugu icin desire z oyun olarak iyi ama yine de istemezsen blackberry lerden biri yada e72 iyidir

1darktemplar1

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece kullanım kolaylığı istiyorum internette kolayca gezinebiliyim ve mesaj yazarken rahat oliyim aynı zamanda telefonun görüntüsü iyi olsun ve donma yapmasın. e72 bu özellikleri taşıyor ama bu telefondan çok memnun olanda var nefret eden de var kimisi çok donuyo diyor kimisi telefondan çok memnunum diyor. ne yapıcağımı şaşırdım.

mstf_l

mstf_l

Üye
internette video falan izlemeyeceksen ve oyun oynamayacaksan birak e72 kalsin:oke:

Andas

Üye
Blackberry Bold al bence

y n s c n

y n s c n

Üye
Blackberry gibi bi telefona o kadar para verilmez.. sırf bbm için alıyosan bilemem ama o kadar etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt