Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapvadi

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Merhabalar , yeni telefon alıcam bütçem 300-400 lira arası , bu bütçe ile bana önerebilceğiniz ürünler nelerdir ?

ben araştırdıgımda : nokia e63 - lg optimus me p350 - samsung waew s5253 uygun oluyor ama sizin önerileriniz çok önemli ? mümkünse akıllı telefon olsun

teşekkurler

• Beğen
Tepkiler: xnomadx

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
optimus Me :oke:

• Beğen
Tepkiler: rapvadi ve xnomadx
mstf_l

mstf_l

Üye
ben kendim e63 kullanıyorum acıkcası guzel telefon ama optimusta guzel telefon ikisinden birini yap klavyeli kullanamam dersen optimus dokunmatik kullanamam dersen e63 ikisinide kullanırım dersen optimus al ben sırf dokunmatik oldugu icin optimus yerine e63 aldım

• Beğen
Tepkiler: rapvadi ve xnomadx
xnomadx

xnomadx

Üye
arkadaşım nasıl bişe istediğini yazsaydın ne amaçla kulanacağını yazsaydın öneriler daha isabetli olurdu. :oke:

• Beğen
Tepkiler: rapvadi
mstf_l

mstf_l

Üye
evet internet icinmi oyun icin mi film icin mi muzik icin mi soylersen daha iyi olur

• Beğen
fireman87

fireman87

Üye
Aralarından en iyisi optimus me gibi duruyor, gerek işletim sistemi gerek özellik..

• Beğen

rapvadi

Üye
    Konu Sahibi
lg sorun yaratırmı hiç kullanmadım açıkcası teknik olarka iyimidir ondan bir süphem var ? e63 de eski biraz 2008 de çıkmış sağlam bir telefon ancak , işlemci hızı 300 küsür

lg kalitelimidir ?

fireman87

fireman87

Üye
Bu kadar kişi tavsiye ettiğine göre ?

• Beğen
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
optimus Me

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optımus me.. bu fıyata alabılecegın en ıyı smartphone.. tasarım ekran kalitesi,wifi hızı şarj suresı cok ıyı telefonun android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyundada sıkıntı cekmıyorsun.. tavsıye ederım..

• Beğen

rapvadi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler bir kaç konuda daha optimus me beğenilmiş , nokiadan vazgeçilmezdi eskiden şimdi nokia kullanan kalmadı gördüklerime göre , sitelerde yorumlarda optimus me de azdı oyuzden şüphe ettim ancak burda beni bilgilendirdiniz teşekkurler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Optimus Me

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
rica ederım.. kulladıgın ıcın zamanında kefılı olurum telefonun.. her ne alacaksan gule gule kullan kardes...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt