Telefon önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreilhans

emreilhans

Üye
neyse bu konulardan forumda onlarca telefon alıcısı muzdarip :D :D SEN EN İYİSİ fazla kurcalama :D :D git lg me yada c905 al :D

doga99

Üye
    Konu Sahibi
:) tamam teşekkürler

hoss

hoss

Üye
c905 çok iyi fotograf ceken bir telefon donanım forum da cektiği resimlere bakabilirsiniz , camdriverlı c905 ten daha iyi foto ceken telefon tanımam , ben sony ericssonun bir cok modelini kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım gayet memnunum
400 tl ye wave 525 veya vodafone 945 alabilirsin

technoblue

technoblue

Üye
@emreilhans uğurböceği fotoğrafı koymuştun ama kaldırılmış sanırım. o fotoğrafı bir daha koyarmısın. bir de c905'ten çekmiştin dimi o fotoğrafı?

fireman87

fireman87

Üye
optimus black tavsiye ediyorum, şahsen ben almayı düşünüyorum.. Bazı özellikleri oldukça iyi nova display, android 2.2 tasarımı ağırlığı kalınlığı vesaire.. Yinede siz bilirsiniz tabi :ehe

emreilhans

emreilhans

Üye
@technovar dostum nereye koymuştum :S
bunu diyosun ?

Masha

Masha

Üye
Hmm bu kadar iyi demek Lg optimus me! Android 2.2 deniyo tasarımı deniyo kalite olarak iyi deniyo ama ben pek fazla optimus me nin iyi olduğunu düşünmüyorum Optimus Black derseniz forumda onu tavsiye eden arkadaşlar çok oldu benimde almak aklımda. Ama Optimus me dediğiniz gibi değil şarz olayı 1 gün bile gitmiyor deniliyo.

KralBaykus

KralBaykus

Üye
Bencede Monte Düşünülebilr Bir Telefn :D

Ocean258

Ocean258

Üye
LG optimus me işini görür her türlü hem kullanışlı hem fiyatıda uygun android 2.2 war... tavsıyem bu bı bak derım

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
nokıa 5800 xpressmusic olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt