Telefon önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doga99

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi?
Arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum.Verebileceğim maximum miktar 400tl.3g kullanmıyorum .iyi bir telefon önerisi olan varmı?
Şimdiden teşekkürler...:bye2:

fireman87

fireman87

Üye
optimus me'ye bi bak derim, hem uygun fiyatta hemde fiyatına göre iyi bir smartphone.. android 2.2 froyo olmasıda artılarından birisi.

doga99

Üye
    Konu Sahibi
öneriniz için teşekkürler :)

technoshark

technoshark

Üye
sony ericsson c905 ? mantıklı fiyatıda sana uygun. :oke:

technoblue

technoblue

Üye
optimus me diyerek istediğin fiyata en uygun telefonu önermiş arkadaş. bence çok iyi telefon. 3mp kamera, android 2.2 froyo işletim sistemi,gps ve wifi desteği var. ayrıca tasarımı da oldukça iyi. bence değerlendirmeye değer.

emreilhans

emreilhans

Üye
evet sony erikson c905 müthiş bir telefon bakmalısınz :oke: veya montelere bakın.

edit: evet me lerede bakmalısınz :oke:

doga99

Üye
    Konu Sahibi
c905'e baktım fakat satan çok az site gördüm.En başta c5-03 almayı düşünüyordum fakat kullanan arkadaşlar genelde olumsuz görüş belirtmişler o telefonla ilgili...c905'e bakacağım teşekkürler... :)

technoblue

technoblue

Üye
c905 kamera bakımından iyi telefon eyvallah da sony ericsson olayı işi bozuyor. 2 ay sonra bozulmayacağına dair hiç bir garanti yok ki. ben sıkı bir sony ericsson kullanıcısıydım ama kullandığım 3 modelinde de aynısorunları yaşadım. aşırı yavaşlama, telefonun kendi kendine kapanbıp açılması, teknik servis sorunu vs. vs. bi telefon alırken tüm bunlara dikkat etmek gerekir.

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me yada black.. fıyat olarak ıstegını karsılayacak telefonlardan.. smartphone lar anasında en iyi fiyata sahıp olan bunlar özelliklerinede bakınca tabıkı..

emreilhans

emreilhans

Üye

c905''den . evet SE nin öyle sorunları vardı ama benim arkadaşım 6 aydır kullanıyor tık yok diyor. LG dede o tür sorunlar mevcut çok şikayet gördüm.

technoshark

technoshark

Üye

c905''den . evet SE nin öyle sorunları vardı ama benim arkadaşım 6 aydır kullanıyor tık yok diyor. LG dede o tür sorunlar mevcut çok şikayet gördüm.

gayet hoş çekim çıkmışş.. tabiki kapalı alanlardaki durumu nedir kameranın bilmiyorum :)

emreilhans

emreilhans

Üye
gayet hoş çekim çıkmışş.. tabiki kapalı alanlardaki durumu nedir kameranın bilmiyorum :)

hemen bakıyorum :) bulduğum an atacağım :)

----------Eklendi @ 15:45:31 ---------- Yazıldı @ 15:39:29 ----------

kapalı alan bulamadım ancak şunlar var >>

technoshark

technoshark

Üye
bu resimler c905 ten mi çıkmış hayatta inanmam ya :)

technoblue

technoblue

Üye
şöyle söyleyeyim bi öceki yorum da da belirttiğim gibi başıma çok iş açtı sony ericsson ben yaşadığımı anlattım. lg tavsiye etme sebebim hem son zamanlarda başarılı smartphone çalışmalarıyla gündeme gelmesi hem de kullanan arkadaşlarımın hiç bir sıkıntısı olmaması. misal bir arkadaşım kp500 kullanıyor yaklaşık 2 senedir ve oldukça memnun. bir arkadaşım da 1 ay kadar önce optimus me aldı oda oldukça memnun. biz bir sorunla karşılaşmadık yani he elektronik eşya illaki arıza verir ama orada da teknik destek devreye giriyo o konuda da lg oldukça başarılı.

emreilhans

emreilhans

Üye
bu resimler c905 ten mi çıkmış hayatta inanmam ya :)

valla billa :D :D bende inanamıyorum ama 5.0 mplik k850 nin kamerasından çıkan daha harika kareler var. bu 8.1 mp var hesap et :D bkz: k850i http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonu-fotografciligi-506012.html#post3509332

LG'YE hangisi bakıyor ?? genpamı telpamı başarımı ? bir soru :) sony hangisi ? 3üde bakmıyor sony 'e lg hakkında bilgim yok kim bakıyor? öğrenelim :)

ben gördüğüm şikayetler üzerine yazdım onu. misal kuzenimde iphone 3gs var bendede var aynı anda aldık. şu anada kadar benimkinde hiç arıza filan çıkmadı ama onunki 3 defa bozuldu çeşitler nedenler ile. :S :S ben garantiye anlam veremiyom :S samsung star vardı hoparlörü patlamıştı gönderdim garantiye benden 20 tl ücret talep ettiler tam hatırlamıyorum nedenini bende verdim. ardından çarşının içerisinden bir telefoncuya sordum 20 tl demişti oda. diğerinde 7 gün bekledim telefoncuya versem 3-5 saat bekleyecektim :oke: ŞAHSİ FİKRİM

doga99

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar :)

technoshark

technoshark

Üye
rica ederiz arkadaşım fikir sahibi olabildiysen ne mutlu ;)

bu arada optimus me ye baktımda. android froyo işlemci varmış onda...

technoblue

technoblue

Üye
sony ericsson'u kvk bırakalı yıllar oldu. genpa sorunlarıyla baş edemedi ne haliniz varsa görün dedi. en son asya telekom bakıyordu ama onlar da herşeye kullanıcı hatası dediler, bakım onarım süresi 15 gündan aşağıya inmedi vs. vs.. gelelim lg sevisine lg'nin teknik servis işini mtv elektronik ve teleservice yapıyor. ben ne lg yandaşıyım ne sony ericsson düşmanıyım sadece başıma gelenlerden yola çıkarak konuştum. sen görüğün şikayetlerden yola çıkmışsın ben bizzat yaşadığımı anlattım. ne diyeyim arkadaşın tercihi hangisi olursa olsun hayırlısı olsun umarım canını sıkacak olaylar olmaz. iyi araştır öyle karar ver.

• Beğen
Tepkiler: emreilhans
blackaid

blackaid

Üye
samsung monte yada wave,nokia x2,samsung chat olabilir

buket2

buket2

Üye
bende arkadaşlar gibi lg optimus me yi tavsiye ederim sana. hem fiyat hem de kalite bakımından süper. akıllı telefon piyasasında o bütçeye alacağın en iyi smartphone bence. android froyo işletim sistemine sahip, dokunmatik ekran tasarımıda gayet hoş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt