Telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi
Arkadaşlar ben yakın bir zamanda telefon almayı düşünüyorum.Bütçem en fazla 500 Tl gibi bir fiyatlık telefonu kaldırır.Bir telefonda aradığım özellikler(Önem sırasına göre):
1-Performans.Bir telefon kullanırken menünün açılmasını beklemek,sırf hafıza kartını doldurdum diye saniyelerce beklemek istemiyorum.Takır takır kullanmak istiyorum yani bilmem anlatabildim mi.
2-İnternete erişim.Wireless benim için önemli bir husus ve internet performansı.
3-Tasarım.Telefonumun estetik olması da önemli bir hususdur benim için.
Marka olarak:
Açıkcası Samsunga karşı bir önyargım mevcut.Bir zamanlar kullanmıştım ve bataryası beni hiç memnun etmedi.Ama şimdi kendini geliştirmiş diyorlar.
Nokia olabilir.İşlemcisi yavaş diyorlar ama olsun bu marka bir efsane!
Blackberry:Ben bu markanın telefonlarına hayranım özellikle qwerty klavyesine.
Dokunmatik olabilir.qwerty kalvyelide olabilir.
Android işlemcili telefonlara karşı bir sempati duyuyorum bunu da söyleyeyim.
Fakat Nokia 5800 gibi takılmalar/batarya çıkartmalar vs vs.. Alacağım telefonda böyle olayların olmasını istemem.
Yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Saygılar efendim..

Uruloki

Uruloki

Üye
valla o fiyatta önerebilceğim en iyi telefon 5800 ki güncellemelerle ile ne olduğunu sorabilirsin kullananlara aslında C6-01 önerirdim ama fiyatı fazla kaçar o fiyatta android cihaz bilmiyorum ama hattın vodafone ise reklamlara çıkan blackberry modeline bakabilirsin samsungun da cihazlarını çok detaylı bilmiyorum onun için bir şey diyemem olmadı lg ya da sonyericcsonlara bak

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Bu fiyata en iyisini almak istiyorum.Ayrıca bende bir xpress music fanatiği olarak (şimdiki telefonum nokia 5130 xp çokta memnunum) şimdiye kadar 5800 düşünüyordum ama arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla telefon olduk-olmadık yerde donuyor.Çokta iyi bakar telefonuna.Bu yüzden performansı yüksek telfon lzm bana.

ali174

Üye
Nokıa E63

61semih

61semih

Üye
600MHz CPU Hızı
Android işletım sıstemı
wifi özellıklerı ıle tam senın butcene gore soyle bır lınk verebılırım

samsung eskı samsung degıl ozellıkle androıt ıle :oke:

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz
Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
600MHz CPU Hızı
Android işletım sıstemı
wifi özellıklerı ıle tam senın butcene gore soyle bır lınk verebılırım

samsung eskı samsung degıl ozellıkle androıt ıle :oke:

Bende Samsungun o modelini görmüştüm.Hoşumada gitmişti.Başka önerisi olan var mı??

deadlydesire

deadlydesire

Üye
5800ı hep kötülüorlar elimden bi an olsun düşmüor... n bi takılma ne bir rest atma.. hiçbişeyi yok.. valla taş gibi telefon .. c5-03 al derdim ama ondada tel hafızası yok tuhaf bi telefon...
5800 al derim kullanmadan önce son yazılımı yeniden yükle sonra bi hard format sonrada bi soft format at ondan sonra taş gibi kullanırsın..;)

61semih

61semih

Üye
5800ı hep kötülüorlar elimden bi an olsun düşmüor... n bi takılma ne bir rest atma.. hiçbişeyi yok.. valla taş gibi telefon .. c5-03 al derdim ama ondada tel hafızası yok tuhaf bi telefon...
5800 al derim kullanmadan önce son yazılımı yeniden yükle sonra bi hard format sonrada bi soft format at ondan sonra taş gibi kullanırsın..;)

5800 kotu bır telefon degıl zira ki kac sene once cıkmııs bır telefonun hala bukadar gundemde olması basarısının bır kanıtıdır ama 5800 bır telefon pda degıl tercıh edecek arkadasım tercıhlerını ıyı belırlemesı gerek

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Estetik ve şıklık denilince Samsung S5620 Monte gelir akıllara :ehe Bataryası 5-6 gün gidiyor sabah akşam oynarım dersen 2-3 gün gider. USB'den şarj olabilir yani bilgisayara her bağladığında telefon şarj olmaya başlıyor. Kamera merceği çok iyi kuzenin 5800 ile karşılaştırma yaptık ve Monte daha iyiydi kuzen de kabul etti. Andorid Symbian gibi sistemi olmasa da içindeki Samsung OS gayet güzel 3 farklı ana ekran, youtube gibi masaüstü araçları ile telefon zaten değer kazanıyor. wifi performansı iyi, zaten kötü olan telefon olduğunu da sanmıyorum, tavsiye ederim hızlıdır. Bu telefonun eksisi sensörlü oyun oynayamazsın.

hsynyldrm

Üye
slm millet 6300 tel güncelleme yaparken çöktü nasıl kurtarırız bilen varsa bi yardım etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt