Bladerock27
Üye
Telefon önerisi
Arkadaşlar ben yakın bir zamanda telefon almayı düşünüyorum.Bütçem en fazla 500 Tl gibi bir fiyatlık telefonu kaldırır.Bir telefonda aradığım özellikler(Önem sırasına göre):
1-Performans.Bir telefon kullanırken menünün açılmasını beklemek,sırf hafıza kartını doldurdum diye saniyelerce beklemek istemiyorum.Takır takır kullanmak istiyorum yani bilmem anlatabildim mi.
2-İnternete erişim.Wireless benim için önemli bir husus ve internet performansı.
3-Tasarım.Telefonumun estetik olması da önemli bir hususdur benim için.
Marka olarak:
Açıkcası Samsunga karşı bir önyargım mevcut.Bir zamanlar kullanmıştım ve bataryası beni hiç memnun etmedi.Ama şimdi kendini geliştirmiş diyorlar.
Nokia olabilir.İşlemcisi yavaş diyorlar ama olsun bu marka bir efsane!
Blackberry:Ben bu markanın telefonlarına hayranım özellikle qwerty klavyesine.
Dokunmatik olabilir.qwerty kalvyelide olabilir.
Android işlemcili telefonlara karşı bir sempati duyuyorum bunu da söyleyeyim.
Fakat Nokia 5800 gibi takılmalar/batarya çıkartmalar vs vs.. Alacağım telefonda böyle olayların olmasını istemem.
Yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Saygılar efendim..
1-Performans.Bir telefon kullanırken menünün açılmasını beklemek,sırf hafıza kartını doldurdum diye saniyelerce beklemek istemiyorum.Takır takır kullanmak istiyorum yani bilmem anlatabildim mi.
2-İnternete erişim.Wireless benim için önemli bir husus ve internet performansı.
3-Tasarım.Telefonumun estetik olması da önemli bir hususdur benim için.
Marka olarak:
Açıkcası Samsunga karşı bir önyargım mevcut.Bir zamanlar kullanmıştım ve bataryası beni hiç memnun etmedi.Ama şimdi kendini geliştirmiş diyorlar.
Nokia olabilir.İşlemcisi yavaş diyorlar ama olsun bu marka bir efsane!
Blackberry:Ben bu markanın telefonlarına hayranım özellikle qwerty klavyesine.
Dokunmatik olabilir.qwerty kalvyelide olabilir.
Android işlemcili telefonlara karşı bir sempati duyuyorum bunu da söyleyeyim.
Fakat Nokia 5800 gibi takılmalar/batarya çıkartmalar vs vs.. Alacağım telefonda böyle olayların olmasını istemem.
Yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Saygılar efendim..

Bataryası 5-6 gün gidiyor sabah akşam oynarım dersen 2-3 gün gider. USB'den şarj olabilir yani bilgisayara her bağladığında telefon şarj olmaya başlıyor. Kamera merceği çok iyi kuzenin 5800 ile karşılaştırma yaptık ve Monte daha iyiydi kuzen de kabul etti. Andorid Symbian gibi sistemi olmasa da içindeki Samsung OS gayet güzel 3 farklı ana ekran, youtube gibi masaüstü araçları ile telefon zaten değer kazanıyor. wifi performansı iyi, zaten kötü olan telefon olduğunu da sanmıyorum, tavsiye ederim hızlıdır. Bu telefonun eksisi sensörlü oyun oynayamazsın.