telefon onerisi (yardim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefon onerisi (yardim)
merhaba arkadaslar. 3 telefon arasinda kaldim galaxy note, htc one x, iphone 4s size gore hangisi daha iyi? Buyuk olmasi sorun deil. Diger onereceyiniz telefonlar varmi? Para sorunsuz)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
one x

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
galaksy note tablet gibi iphone 4s i boşver ,htc arayüzü olsun tasarım olsun daha iyi ama sen ihtiyaçlarına ve beklentilerıne göre karar verip alman daha mantıklı

by*cambaz

Üye
htc one x bnce

klongs

klongs

Üye
bence s3 u bekle

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaslar yorumlariniz icin twk ama simdi ben telefonu kurcalamayi severim. Oyun, uygulama falan onemli. Iphone ekran kucuk pek hosuma gitmedi.. Htc one x micro sd bellek yok( galaxy note alirsam film, oyun, uygulamada falan sorun yasarmiyim? Galaxy note kamera cekimi nasik bilen varsa antlatarmi lutfen.. Kusura bakmayin ben azeriyim yanlis yazdimsa ozurlu hesap edin.

----------Eklendi @ 14:33:27 ---------- Yazıldı @ 14:32:25 ----------

s3 ne kadara piyasaya cikar?

klongs

klongs

Üye
arkadaslar yorumlariniz icin twk ama simdi ben telefonu kurcalamayi severim. Oyun, uygulama falan onemli. Iphone ekran kucuk pek hosuma gitmedi.. Htc one x micro sd bellek yok( galaxy note alirsam film, oyun, uygulamada falan sorun yasarmiyim? Galaxy note kamera cekimi nasik bilen varsa antlatarmi lutfen.. Kusura bakmayin ben azeriyim yanlis yazdimsa ozurlu hesap edin.

----------Eklendi @ 14:33:27 ---------- Yazıldı @ 14:32:25 ----------

s3 ne kadara piyasaya cikar?

bende s2 var oyun konusunda hiç sıkıntı yaşamadım notede de yaşamazsın diye tahmin ediyorum s3 22 mayısta tanıtılcak diyorlar

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bende s2 var oyun konusunda hiç sıkıntı yaşamadım notede de yaşamazsın diye tahmin ediyorum s3 22 mayısta tanıtılcak diyorlar

bilgi icin tsk. Note alsam itirmem dimi?

alien97

alien97

Üye
arkadaş azeri galiba.

klongs

klongs

Üye
kurcalamayi severim diyorsun note u bilmiyorum ama s2 de cok guzel custom romlar var dene dene bitiremen :)

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

ben azeriyim demek istediyim kaybedermiyim?

----------Eklendi @ 22:23:43 ---------- Yazıldı @ 22:23:08 ----------

arkadaş azeri galiba.

evet kardes azeriyim

----------Eklendi @ 22:25:16 ---------- Yazıldı @ 22:23:43 ----------

kurcalamayi severim diyorsun note u bilmiyorum ama s2 de cok guzel custom romlar var dene dene bitiremen :)

s2 de guzel cihaz ama ben ekrani buyuk isterdim o yuzden note tercih etdim

klongs

klongs

Üye
kaybetmen ya niye edesin koca telefon cepten duser mi:)

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...