telefon önerisi max 700 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben hepsiburada dan satın almadım atrix i.yurtdışından almıştım ve kendi pasaportumla açtırmıştım.yanlış anlaşılma olmasın atrix çok iyi bir telefondu performans olarak.fakat kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra şarjla ilgili çok sorun yaşadım ve satmaya karar verdim.yurtdışından 400 $ gibi bir fiyata almıştım. Türkiyede zar zor 350 tl ye sattm...sonra 700 liraya galaxy wonder aldım.atrixten eksik bir yanını görmeden 1 seneye yakın kullandım ve galaxy s3 aldım.wonder ı da 450 ye sattım.zaten hemen atladılar satacağımı söyleyince...yurt dışı bağlantınız varsa 500 liraya çok rahat galaxy nexus alabilirsiniz.kaydı kuydu size 700 liraya gelir maximum... :

[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]
aslında atrix almak istiyordum ama ıcs gelmeyeceğini ve cok sorunu olduğunu duydum şımdı ise cok kararsızım neo v de cazip gibi duruo yurtdışı bağlantım yok nexusta çok pahalı benim bütçe max 700 atrixi sorunsuz bulsam alırım aslında bu fiyata başka ne var

Neo v hakkında bi bilgim yok ama senin için bi araştırma yapıcam kardeş.

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa android telefon kullanıcam alırsam forumda android oyunda paylaşılan herhangi bir oyunu telefonu root flan etmedem oynayabilirmym

[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]

çok sevinirim

Kardeşim ben gerekli araştırmayı yaptım senin için.Neo V hakkında kapsamlı bir araştırma yaptım ve kullanıcıların genel şikayetleri şu şekilde sıralanabilir:
1-şarj(her android telefonda olduğu gibi)
2-ses kalitesi
3-kamera performansı
4-ahizede sesin az gelmesi
5-dahili hafızanın 350mb olması
6-cihazla birlikte verilen kulaklığın kalitesizliği..
7-stabil bir ics vaadetmemesi(sorunlu bir yüksek sürüm işletim sistemi kullanmaktansa;stabil çalışan daha düşük bir işletim sistemi kullanma mantığı yani düşük donanımlı bir pc de windows 7 mi daha mantıklı olur yoksa xp mi)
8-son sorun piyasası düşük...

Tavsiye olarak söyleyebileceğim cihaza gelirsek; senin istediğin fiyat bazında sana fiyat performans olarak önerebileceğim en verimli cihaz ancak samsung galaxy wonder olacaktır...evet görüntü olarak htc ler kadar karizmatik olmasada çok donanımlı bir cihaz doğru bir rom ve kernel kombinasyonuyla çok iyi verim alabilirsin...saygılar...

[COLOR=""][SIZE=""]
araştırman için çok teşekkür ederim ama bana da wonder cazip gelmio yine atrixe yöneleceğim galiba[/SIZE][/COLOR]

Ben de atrix almayı düşünüyorum.sizce hepsiburadadan mı yoksa golddan mı alayım?

TuRKGuCu

Üye
atrix al gold dan 679 tl kafan rahat olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...