Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon önerisi max 700 TL
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OrdeaL35
Üye
Konu Sahibi
telefon önerisi max 700 TL
aklımda motorola atrix var ama markası korkutuyor telefonu alsam bi sorun çıkarmı bide telefonu elden en ucuza nerden alabilirim. başka telefon önerilerinizide yazabilirsiniz
Atrixi golddan 3 ay ertelemeli 12 ay taksitle alabilirsin kampanyya var birde google in himayesinde yenilerde ortaklik olusturdular tavsiyemdir 1 ghrz cift cekirdek islemcci 1 gbyt ram 14 mgbt internet baglanti hizi bu hizi cogu telefnda bulamassin hd kamera vs.bu ozrlliklerde bir tlfnu 1000 lrnin altinda bulamassin
Penci Hoca
Üye
bende kendıi kullandıgım xperıa ray derım!!! gayet kullanışlı sorun yok.
tavsıye ederim.
shinnizle
Üye
Galaxy wonder al kafan rahat olsun.satarken de iyi fiyat verirler...
ferhat_5382
Üye
arkadaşım ne wonderi atrix varken wonder alınırmı atrix muhteşem telefon bende seninle aynı durumdayım o fiyata en uygun telefon atrix bu yaz bende alıcam
shinnizle
Üye
2 telefonu da kullanıp satmış biri olarak söylüyorum ben fikrimi.ve herkes kendi fikrini söylemekte özgür dimi arkadaşım?
Ali58_58
Üye
sanynin çift çekirdekli bir telefonu var atrixti sanırım çift çekirdekli telefonu al beni dinle wonderle aynı fiyat
tabi ki özgürsün ama wonderin atrixten hangi özelliğini üstün gördün
shinnizle
Üye
Satarkenki üstünlüğü
OrdeaL35
Üye
Konu Sahibi
galaxy wonder güncelleme almadı ondan düşünmüyorum wonderi bide atrix en son hangi güncellemeye sahip bilgilendirirseniz sevinirim ilk defa android telefon kullanıcam bu atrixi flan alırsam forumda paylaşılan oyunları teli rootlamadan oynayabilirmiyim
tatar1926
Üye
Arkadasim ben atrix kullanicisiyim 1 ay dan daha uzun bir sure arastirarak aldim su an 2 el degeri olmayabilir ama cogu arkadaslarin bilmedigi bir sey var google motorola ile ortaaklik kurdu kisa bir sure sonra motorola tlfn larini bu flyata bulman cok zorlasacak biraz arastirirsan nr dedigimi anlarsin atrix cok seri bir tlfndur 1 ghrz cift cekirdekli 1 gbyt rama sahiptir.vs.
TheMadness
Üye
Atrix derim
TuRKGuCu
Üye
Ben atrix kullanicisiyim telefona bir sürü oyun yükledim peh arkadaş bi oyunda bile kasma yok telefonda maşallah nazar deymesin atrix çok sağlam bir işletim sistemi ve yazilimla donatilmiş tek eksisi güncelleme almayacak olmasi ama tavsiye ederim fiyat çok düşük ...!!!
SATMAYI DÜŞÜNDÜĞÜN TELEFONU NİYE ALIRSIN ARKADAŞ ATRİX ÖYLE ÖZELLİKLERE SAHİPKİ WONDER YANINDA HİÇ KALIR ESKİMEZ BİR KAÇ YIL BU TELEFON WONDER ALSA ŞUAN 1 2 SENE SONRA KAÇA SATÇAK Kİ
shinnizle
Üye
Ben satarım kardeşim ömür boyu aynı telefonu kullanacak değiliz sonuçta.ama bu da bi tercih meselesi ister satarsın ister çöpe atarsın tercih senin...
ya sana bişi sorcam dh birçok kişi hb den aldıkları ürünün refurbished olduğunu söylüyor gerçekten bazılarının kanıtları da var sende böyle bir problem varmıydı ve atrixe ıcs gelmicekmiş bu fiyata en sağlam ne alınabilir[/SIZE][/COLOR]