Telefon Önerisi Galaxy S III Galaxy Nexus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HFG

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi Galaxy S III Galaxy Nexus
Bütce pek onemli degil. Nokia düsünmüyorum isletim sisteminden dolayı pek tavsiye edilmiyor. Android alacagım ve Samsung düsünüyorum ama hangi modelini alayım karar veremedim. Galaxy S III'le Galaxy Nexus hosuma gitti. Ancak Nexus'un Türkiye'ye geleceği belli değilmiş sanırım. Sizin beğendiğiniz modeller varsa yardımcı olursanız sevinirim.

HFG

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu arkadaslar cevap ?

klongs

klongs

Üye
galaxy s3 henüz yok s2 vs nexus dersen s2 derim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
SIII hakkında detaylı ve kesin bilgi okuyamadım, var mı bilmiyorum da. Ama bence Nexus'a bulaşma. Daha iyi ICS'ler çıkacaktır, onları bekle.

HFG

Üye
    Konu Sahibi
Bu sabah gördüm Avea Nexus'u Türkiyeye getirmiş. Peki Nexus'u tercih etmeme nedeniniz nedir ? Kısa sürede daha iyi telefonlar mı cıkar yada acaba bi eksigimi var ?

Türe

Türe

Üye
ben nexus kullandım . bulaşma derim . her türlü s2

HFG

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nexusun neyi kötüydü benim babamda nexus alsammı diyorda

Bende onu merak ediyorum. Su an s3'le ilgili bi gelisme yok o kadar bekleyecegimi sanmıyorum. Nexus'un neyi kötüde tavsiye etmiyosunuz? Neden nexus u almayalım ?

HFG

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yok mu cevap?

Türe

Türe

Üye
uygulamaları kendi kendine kapatıyor , her uygulama uyumlu çalışmıyor , kendi kendine reset atıyor , dokunmatiğini 5 dk kitliyor vs.

her telefonda olacak diye bir şart yok ama bendeki sorunlar bunlardı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende onu merak ediyorum. Su an s3'le ilgili bi gelisme yok o kadar bekleyecegimi sanmıyorum. Nexus'un neyi kötüde tavsiye etmiyosunuz? Neden nexus u almayalım ?

sgs3le ilgili bir gelişme yok demişsin ama bir hafta kadar önce biryerde okumuştum 15martta ingilterede bir etkinlikte tanıtılacakmış ayrıca nokia lumia900ü incele derim wp işletim sistemi var ha acelen yoksa bir kac ay daha bekle nokia lumia serisinin pureview kameralı snapdragon s4 serisi işlemci kullanan wp8 yazılımlısını çıkaracak tabi fiyat önemli degil diyorsan

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş 1-2 aya kadar htc ve lg nin 4 çekirdekli telefonları piyasaya çıkacak onlara bakabilirsin
ha beklemem şimdi alcam diyosan S2, XE yada nexus ama benim tercihim S2 olabilirdi nexus da çok güzel ama kamerasının 5 mp olması kötü onun haricinde nexus un başka bi kötülüğü yok

HFG

Üye
    Konu Sahibi
uygulamaları kendi kendine kapatıyor , her uygulama uyumlu çalışmıyor , kendi kendine reset atıyor , dokunmatiğini 5 dk kitliyor vs.

her telefonda olacak diye bir şart yok ama bendeki sorunlar bunlardı.

Bu bütün nexuslardami var yoksa sende mi? Degisik sitelerin incelemelerini okudum. Pek kotu konusmuyolar. cogu,telefonun iyi oldugunu soyluyor. alsammı almasam mı kararsız kaldım

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam bence sIII'ü bekle...illaki alcaksan şimdi s2 alma sIII çıktığında s2 fiyatları düşecektir...

Türe

Türe

Üye
Bu bütün nexuslardami var yoksa sende mi? Degisik sitelerin incelemelerini okudum. Pek kotu konusmuyolar. cogu,telefonun iyi oldugunu soyluyor. alsammı almasam mı kararsız kaldım

bilemiyorum . ama s2 yi her türlü tercih ederim

Astrosman

Astrosman

Üye
S2 al...

Waveman

Waveman

Üye
Kardeş nexus muazzam bi cihaz ama deneyimli değilim sen deneyimlileri dinle genede ama daha cazip bi kampanya çıkarsa kesinlikle almayı düşündüğüm bi cihaz

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
HTC One X al S3 felan hikaye.

LimePie

LimePie

Üye
s3te 2 gb ram varmış sanki bilgisayar

CorbyW

CorbyW

Üye
Ben hala Xperia S derim. Bir bak forumda tanıtımı var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt