Utku
Üye
Nokia tel. hakkında hiç bir bilgin yok c6-01 in bütün donanımal özellikleri(işlemci,ram,grafik hızlandırıcı vs.) aynıpda derken belli bi sınırmı var yanı telefonun pda turune gırmesı ıcın x6 var sımdı satıp c6-01 almak 1-2 özellik için gerekmez idare ederim n8 düşünüyorum aslında fakat cok kararsız kaldım sonucta para kolay kazanılmıyo teknoloji de telefon harıc her alette tam 12 den vurarak aldım fakat telefon cok garip bir şey bi türlü secemıyorum hep yanlıs tercihler
<br />silver sanırım samsung kullanıyorsun pekı ace hakkında goruslerını bıldırırmısın cok şık bır cıhaza benzıyor ace kullanan varmı bu arada ?
x6 dan üstün bir telfon oldugunu söyliyebiliriz demi rebel?
n8 c7 c6-01 pda değilmi ?bırak artık telefon devri bitti
Bence pda ya yönel htc nin birçok modeli var ben htc touch diamond 2 yi öneririm veya htc mozart
c6-01 ın n8 den eksık hıcbır yanı yok ozaman kamera harıcınde cok hos bır telefon beklıyemedıgım ıcın sabrıma yenıldım gene hemen x6 aldım .
silver ben daha once corby pro kullandım onun kadar takılan bır telefon gormedım o yuzden samsung satıp samsung almak ıstemedım tabı o zamanlar ısletım sıstemı falan bılmıyordum chaıllık ettım ınsallah sımdı adam akıllı bı tercıh yapmak ıstıyorum
wave nasıl mesaj yazma bakımından teleofnun gorsellık bakımından galaxy ile aynı dıyebılırmıyız veya wave ıle wave 2 ne farkı var yanı ozet olarak x6 sattıgımda 900 tl ye kadar olan telefonlardan hangısını secersem en duzgun tercıhı yapabılırım c6-01 cok hos duruyor ace ye hayrna kaldım zaten wave de mesaj yazma bakımından tema falan o yonden cok guzel duruyor cok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?