Telefon önerisi 500 800tl civarı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluebloodfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerisi 500 800tl civarı
Merhaba arkadaşlar.Telefon almayı düşünüyorum.500-800 tl civarında.Fakat bütçemi 1000 tlye kadar a çıkarabilirim.
Daha önce T10 kullandım.Fakat mesaj çok rahat yazamıyorum.Android işletim sistemli bir telefon istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Genellikle internette sörf yaparım.Video izlerim.Mesajlaşırım.Müzik dinlerim.Arada oyun oynarım.Uygulama indirip kurarım :) Bu ihtiyaçlarımı karşılayacak telefon önerilerinizi bekliyorum :)

hotlock

hotlock

Üye
desire hd öneririm. yada daha üst diosan sensation xe al..

oguzaydin

Üye
xperia neo

adanalı1

adanalı1

Üye
Htc sense .. yada nokıa 701 ;)

FolloFush

FolloFush

Üye
HTC Incredible S'e Wifi Yasağı Konulacak Diye Söylentiler Var Ne Kadar Doğrudur Bilmem Ama Sen Gened HTC Incredible S Alma :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Desire HD yi Kendim Kullanıyorum Çok Memnunum 2. El Al Bir yerden :) Ekranı Falan Herşeyi Seni Tatmin Edecektir Ama Fanboyluk Yapmayayim Evde Olmayacaksan Gün Boyu Kesinlikle Yanında Yedek Batarya Olmalı ki 1250 mAH ler 2 Tanesi + Şarj Adaptörüyle İnternettte 50 Tl Alırsın Rahatına Bakarsın :) Cüzdanında Montunun Cebinde vs. Taşırsın Gerekince Takarsın.

masanasa

Üye
3 gün önce sony ericsson xperia neo v aldım.herşeyiyle mükemmel bi telefon.daha hiç bi sorun çıkarmadı .herşeyi çalıştırıyo.sonuçta sony teknolojisi.sony ericssonu satın aldı.biliyosunuz .artık çıkan tüm sony ericssonlar.tamamen sony üretimi.japondan şaşma :D

bluebloodfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia almayı düşünmüyorum.

gokay1989

gokay1989

Üye
htc de kullandım nokiada samsung da samsungdan sasma i9000 yada 9100 al pisman olmassin

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Htc ve xperia arasında karar ver derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...