telefon önerisi 500-800 tl arası en kullanışlı cihaz ne olabilir lütfen fikirlerinizi paylaşın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eneke

Üye
    Konu Sahibi
telefon önerisi 500-800 tl arası en kullanışlı cihaz ne olabilir lütfen fikirlerinizi paylaşın...
arkadaşlar 500 ile 800 tl arasında bir bütçe ile video formatlarında sorun yaşamayan, film izlemede güçlü ,ses çıkışı tatmin edebilecek kamerası kaliteli foto ve video çekimi yapabilecek hangi telefon modellerini önerirsiniz wave 2 almayı düşünüyorum ama uygulama açısından sıkıntılı diyenler oldu android gibi çok seçenekli değil kullanımı hakkında pek bilgili de değilim ama kamera ekran kalitesi video kalitesi ve oynatabildiği formatlar bana göre yeterli bu fiyat aralığında işletim sistemi uygulamalar açısından bana önerebileceğiniz başka telefon modellerini yazarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler not: tercihen geniş ekran önemli bir özellik

fireman87

fireman87

Üye
Biraz daha ekleyip optimus black al, o fiyata alabiliceğin en kaliteli cihaz o olur :oke: tavsiye ederim.

technoshark

technoshark

Üye
Optimus Me ler var , Uygulama ve oyun açısından zengin hem tasarımı felanda güzel

Hem Android 2.2 işletim sistemine sahip :good:

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Nokia C7 :D Ben memnunum :D

trecool

trecool

Üye
wave 2 çok iyi yakında bada2.0 da gelecek dahada iyi olacak bu fiyat aralığında en iyisi

buket2

buket2

Üye
bence 4 inç nova display ekranlı ve 2mp ön kameralı tasarım harikası optimus black diyorum :) fiyatı 850 tl civarında kaçırılmayacak kadar uygun

'Patron

'Patron

Üye
wave 2 al süper amoled ekran en iyisi:oke film falan super ızletır

eneke

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar c7 gözüme birz küçük geldi ben yolda metroda falan film izlemek açısından güzel bi tel arıyorum optimus black ekran olarak yeterli diğer özellikler aynı gibi ve android olması da çok güzel peki wave 2 alırsam optimus black e göre yada tam tersi sizce ne dezavantajlarım olur ne kaybederim yada ne kazanırım bir iki gün içinde bir telefon alıcam ve bu ikisi en yakın iki tercihim
cevaplarınızı bekliyorum

nonamex

Üye
wave 2 al süper amoled ekran en iyisi:oke film falan super ızletır

Wave2 amoled değil SC-LCD diye bir teknoloji kullanıyor.

Wave1'de amoled burn sorunu ciddi derecede olduğu için alel acele üretimden kaldırıp Wave2'yi çıkartmışlardı..

----------Eklendi @ 15:44:25 ---------- Yazıldı @ 15:39:51 ----------

arkadaşlar c7 gözüme birz küçük geldi ben yolda metroda falan film izlemek açısından güzel bi tel arıyorum optimus black ekran olarak yeterli diğer özellikler aynı gibi ve android olması da çok güzel peki wave 2 alırsam optimus black e göre yada tam tersi sizce ne dezavantajlarım olur ne kaybederim yada ne kazanırım bir iki gün içinde bir telefon alıcam ve bu ikisi en yakın iki tercihim
cevaplarınızı bekliyorum

Kamerası wave kadar başarılı değil, bir de yazılımsal sorun videoları basık çekiyor. (Bu sorun düzeltildi , fakat düzeltilen rom henüz Türkiye için çıkmadı. Çıkması yakındır.)

Onun dışında güneş altında bile okunabilir, güneşe meydan okuyan 4 inç nova display'li ekran + Android işletim sistemi + Hafif, ince tasarım.

umut681

umut681

Üye
wave 2 kullanıyorum isteklerini fazlasıyla karşılar :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
800 tl civarında arıyorsan bıraz arastır bulursun sanırım.. Lg optımus black tavsıye ederım 3 aydır kullanıyorum en ufak bı sıkıntı gormedım daha.. tasarımı ekran kalitesi palaklık,şarj suresı gayet ıyı cok memnunum. android 2.2 froyo yuklu oyun ve uygulamalardada sıkıntı cekmıyorsun google market saolsun.. fiyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı bence

ayspia

Üye
karşılaştırma istersen, optimus black 700 nit 4 inçlik nova ekranla karşılaştırmalarda galaxy s 2ye taş çıkartıyor. video falan izlemek istiyorsun ya wave2nin ekranına oranla biraz daha büyük ayrıca wave2den daha ince ve tasarımı daha şık, daha profesyonel. webde adobe flash 10.1 desteği var. ancak wave 2 de fiyat olarak tabi daha makul. arm cortex a8 işlemci ile hızlı. kamera megapixeli ve divx xvid oynatma açısından optimus ile aynı. kamera özellikleri olarak da optimusun özelliklerinin üstüne artı olarak gülümseme ve göz kırpma gibi fonksiyonları algılayabiliyor. fiyata göre düşünürsek wave fiyat ve performans olarak iyi bir denge içinde.

Ocean258

Ocean258

Üye
ekran kalıtesı parlaklık gıbı konularda en ıyı smartphonelar kesınlılkle Lg.. Apple'a bıle ekran satan bı markadan bahsedıyoruz sonucta

Krofessional

lg nedir ya saçmalamayın HTC al hayatını yaşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...