800 TL Civarı Telefonlar ve LG Firması Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet_22263

Üye
    Konu Sahibi
800 TL Civarı Telefonlar ve LG Firması Hakkında
Merhaba arkadaşlar
1 hafta içerisinde 800 tl civarında android işletim sistemli bir telefon almayı düşünüyorum aklımda Lg nin L9 modeli var ekran ve özellikler açısında bana fena gelmedi ama aklımda şu sorular var

1- LG Yazılım ekibi 2013 başında değişti diyolar bu dogru mu ve değiştiyse L9 JB den sonrada güncelleme alır mı ?
2- LG L9 Saglam bi telefon mu Ufak kazalar örneğin cebe koyarken yere düşme vb durumlarda çok hasar alır mı ?
3- Öğrenciyim ve kendi biriktirdiğim para ile alacagım benım için 2 3 yıl saglam kalsa yeter. 2 3 Yıl kullanabilir miyim ?
4- Kamerası 5mp olmasına ragmen tatmin edici fotograf ve video performansı veriyo mu ?
5- Bu telefondan daha iyi olan f/p ürünleri varsa paylaşır mısınız. ( Gm Discovery ve Xperia L harici. Nedeni ise General Mobile firmasına ve servisine güvenmemem ve sorunların çok oluşu Xperia Lninde şekli çok hoşuma gitmedi.)

Şimdiden Teşekkürler. İyi Formlar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kardeş sana durumu soyle anlatayım lg samsung dan daha kotudur guncelleme konusunda l9 a esıt cıhaz s3 mını o en son galıba 4.1.2 aldı bu sevıyedekı cıhazlar sadece romlarla ayakta durabılmektedır

ahmet_22263

Üye
    Konu Sahibi
s3 minininde ekran kalitesi ve boyutu tatmin etmedi ama olabilirde lg çıkan bütün güncellemeleri verdi şimdi jb var genelde devamı gelir diyolar yazılım ekibi değişmiş yani heralde

Krofessional

samsungtan berbat olamaz be l9 güzel gibi donanım iyi tasarımda güncelleme alır bence şu ana kadar almış butun developer ların görüşü android 5.0 sonrası donanım gereksinimlerinin düşeceği yönünde 4.4 bilinmez

skylinegti

skylinegti

Üye
Merhaba arkadaşlar
1 hafta içerisinde 800 tl civarında android işletim sistemli bir telefon almayı düşünüyorum aklımda Lg nin L9 modeli var ekran ve özellikler açısında bana fena gelmedi ama aklımda şu sorular var

1- LG Yazılım ekibi 2013 başında değişti diyolar bu dogru mu ve değiştiyse L9 JB den sonrada güncelleme alır mı ?
2- LG L9 Saglam bi telefon mu Ufak kazalar örneğin cebe koyarken yere düşme vb durumlarda çok hasar alır mı ?
3- Öğrenciyim ve kendi biriktirdiğim para ile alacagım benım için 2 3 yıl saglam kalsa yeter. 2 3 Yıl kullanabilir miyim ?
4- Kamerası 5mp olmasına ragmen tatmin edici fotograf ve video performansı veriyo mu ?
5- Bu telefondan daha iyi olan f/p ürünleri varsa paylaşır mısınız. ( Gm Discovery ve Xperia L harici. Nedeni ise General Mobile firmasına ve servisine güvenmemem ve sorunların çok oluşu Xperia Lninde şekli çok hoşuma gitmedi.)

kendim l9 kullanıcısıyım sorularını cevaplayayım;

1. çok düşük bir ihtimal l9 jelly bean den sonra güncelleme alır, ama ara güncellemeler alacağı kesin, şimdiye kadar 3 güncelleme aldı 2'si ara güncelleme 1'i jb'di...

2. l9 çok narin bir telefon değil ama sert bir zemine düşünce hasar görebileceği kesin.

3. telefondan aşırı bir performans beklentin yoksa 2-3 yıl götürür.

4. l9'un kamerası video çekimlerinde harika 1080p çekim yapabiliyor ama bu kaliteyi fotoğraf çekimlerinde gösteremiyor.

5. zaten önüne gelen gmd'yi öneriyor =) bende pek ısınamadım o telefona ama L9 alırsanızda pişman olacağınızı sanmam...

ahmet_22263

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkür ederim çok bi performans beklentim yok temple run vb oyunlar oynarım ama sms ve whatsappı biraz fazla kullanırım dokunmatik ekranında bi sıkıntı çıkmaz değil mi ?

fingerback5

fingerback5

Üye
cevaplarınız için teşekkür ederim çok bi performans beklentim yok temple run vb oyunlar oynarım ama sms ve whatsappı biraz fazla kullanırım dokunmatik ekranında bi sıkıntı çıkmaz değil mi ?

cagimizda dokunmatik sorunu kalmadi icin rahat olsun

ahmet_22263

Üye
    Konu Sahibi
son bi sorum olucak hepsiburadada şimdi 818 tl burdan almayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde okuduğumda 2. El ürünü gönderdikleri ve değiştirmediklerini yazıyolar böyle bi sorun ile karşılaşır miyim ?

skylinegti

skylinegti

Üye
son bi sorum olucak hepsiburadada şimdi 818 tl burdan almayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde okuduğumda 2. El ürünü gönderdikleri ve değiştirmediklerini yazıyolar böyle bi sorun ile karşılaşır miyim ?
teknosada l9 799 tl ye satılıyor git bir teknosa mağazasına al bence...

waycell

waycell

Üye
bütün yorumları sil kafandan 800 tlye sahibinden 1-2 aylık s3 al kafan kulağın rahat olsun lg den uzak dur

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Merhaba arkadaşlar

1- Alır ya da almaz onu bilemem ama tahminim almayacaktır. Çünkü telefon geçen sene Ağustos ayında çıktı.
2- Buna cevap veremem çünkü kullanmadım.
3- Neden olmasın? İyi bakarsan tabi ki kullanırsın.
4- Buna da cevap veremem kullanmadığım için.
5- GM Discovery iyidir ama güvenmediyseniz boşverin. O fiyat aralığında pek fazla seçenek yok. Bütçeyi 1000 TL'ye çıkarırsanız çok daha iyi modeller var.

ÖNEMLİ DÜZENLEME: Kusura bakmayın ben sadece ilk mesajı okuduğum için cevap verdim. Siz telefonunuzu almışsınız bile :D

Krofessional

s3 berbat.

esraa123

Üye
hiç bulaşmaa !!,bende temmuzun ortalarında l9 aldım öncelikle ön kamera berbat piksel piksel arka kamerada iyi değil odaklanamıyor bir türlü,ses kayıtı kötü,bi tek şarjı iyi,gps çok yavaş,hem o kadar büyük ekrran pek iyi değilmiş onu farkettim ben büyük ekrran hastasıydım ama bunu tek lle kullnamazsın heryere sığmaz hiç alma bu kadar büyük,iade ettim xperia L aldım çok daha iyi,stmina modla şarj 2 ,5 gün raht gidiyor,kamerası harika,ses kaydı iyi,ekran boyu ideal,şeklini beğenmem deme bence herkezin çok ilgisini çekiyor normalde telefonumu alınca hemen mesajlara bakanlar şimdi şekline bakıyo çok seviyo herkez hem yay model olasıcele rahat oturmasını sağlıyor rahat bi kullanım sağlıyo,hem sonynin yen uygulmalarıd harika,hem kesinlikle l9dan sağlam,normalde sony sevmezdim ama şimdi iikide sony aldım diyorum iyi düşün sony çok iyii vatanda indfirimde 811e alab,lirsin

Kerim.

Kerim.

Üye
İkinci el s3,nexus4

OnurErtas

OnurErtas

Üye
2 - 3 Yıl kullanacaksan Apple ürünü al derim ben.

Üst Alt