telefon önerirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black

Black

Üye
motorola atrix hepsiburada.com fiyatı 949

xperia ray hepsiburada.com 699 bunları düşünebilirsin

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi

android işletim sistemli beğendiğim tek telefon buydu onunda fiyatına bak ya n8 le arasında sadece işlemci hızı var başkada bir fark yok ikinci el fiyatı n8 in sıfırından pahal

- - - Eklendi - - -

motorola atrix hepsiburada.com fiyatı 949

xperia ray hepsiburada.com 699 bunları düşünebilirsin

onlara bakmıştım o kadar hoşuma gitmemişti

klongs

klongs

Üye
gpusu rami de n8den farklı

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Görüntülü görüşme olmayabiliyor bazı android telefonlarda almadan araştırmanı öneririm sanırsam neo v de yok.( )

Ayrıca Symbian bir telefondaki cpu ve ram i Android bir cihazdakiyle karşılaştırırsan yanılırsın.En basitinden 1ghz işlemci ve 512 mb ramli android cihazım takılırken eski nokia 7610(symbian 7) um 16mb ram 123mhz işlemci ile gayet hızlıydı :D

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
gpusu rami de n8den farklı

elimdeki telefona donanım olarak en yakın sony xperia s di onunda fiyatı çok uçuk nokianın ne halt edeceği belli olmuyorki kardeşim hem symbian bitecek diyo hemde symbianlı telefon üreriyor

- - - Eklendi - - -

Görüntülü görüşme olmayabiliyor bazı android telefonlarda almadan araştırmanı öneririm sanırsam neo v de yok.( )

Ayrıca Symbian bir telefondaki cpu ve ram i Android bir cihazdakiyle karşılaştırırsan yanılırsın.En basitinden 1ghz işlemci ve 512 mb ramli android cihazım takılırken eski nokia 7610(symbian 7) um 16mb ram 123mhz işlemci ile gayet hızlıydı :D

onu bende fark ettim bazılarında sadece wifi ile yazıyo ayrıca zaten androidli adam akıllı telefon alacaksan en az 1.3ghz hızında olmalı onada dikkat ediyorum
[/FONT

klongs

klongs

Üye
sonylerde 3gli görüntülü görüşme yok gpuya falanda bak sadece ghz e bakma

dadaraz

dadaraz

Üye
sony xperia s...

blacktalon

blacktalon

Üye
zaten android alacaksan 1000tl kafadan sileceksin yoksa alırsın orta bi telefon sıkılırsın satıp üst model istersin ve buda zarara sokar 300-400 tl kadar ama para yoksa da bence android almamak daha mantıklı geçen yıl o kadar para verip aldığım ( galaxy ace adlı dandik cihaz ) hiç birşey kaldırmıyor nette gezerken bile atmalar var ve müzik açıp nete girersen yandın zaten :) o yüzden ben yogurdu üfleyerek yiyorum sende böyle olma

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
zaten android alacaksan 1000tl kafadan sileceksin yoksa alırsın orta bi telefon sıkılırsın satıp üst model istersin ve buda zarara sokar 300-400 tl kadar ama para yoksa da bence android almamak daha mantıklı geçen yıl o kadar para verip aldığım ( galaxy ace adlı dandik cihaz ) hiç birşey kaldırmıyor nette gezerken bile atmalar var ve müzik açıp nete girersen yandın zaten :) o yüzden ben yogurdu üfleyerek yiyorum sende böyle olma

seni gayet iyi anlıyorum bende onun için uğraşıyorum zaten aslında telefonumdan memnunum ama nokianın ne yapacağı belli değil bu aralar symbian bitecek diyor symbianlı telefon üretiyor birde symbianın ismi değişecek belle olacak sadece diyorlar ne yapacağımı şaşırdım eyer symbian kökten biterse elimdeki telefonun piyasası düşüp zarar etmekte istemiyorum onu bırak telefoncu bile almaz bu telefonları sonra elimizde patlar

- - - Eklendi - - -

bende onda karar kıldım ama telefonun fiyatı çok uçuk

amcalu1

amcalu1

Üye
Galaxy s2 al ben aldım super bir cihaz

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
klongs

klongs

Üye
xperia s in kamerası kötü ama 12 mp olduğuna bakma

KayraBey

KayraBey

Üye
Biraz daha bekle yeni çıkanlardan bir tane al o zaman.Mesela şu:

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
sony xperia s ' in 12 mp kamerasina kanmayin ;) kesinlikle beklenilenin altinda bir kalitesi var . kamera icin almayin yani bosuna

avcitalip

avcitalip

Üye

teşekkür ederim ama samsung hoşuma gitmiyor şu anda benim ihtiyacımı karşılayabilecek tek android sony xperia s

kafandan samsung'un kötü olduğunu sil belki nokia kadar sağlam ve kaliteli cihaz yapmıyor ama iphone gibi cihazlar arasında yinede sağlam cihazlar yapıyor ayrıca radyasyon oranları nokia'ya göre felan daha da az samsung şu anda önde yılın en çok satılan telefonu gs2 seçildi eğer kötü olsaydı kimse almazdı:oke:

- - - Eklendi - - -

şu anda Symbianzede Konumundasın...

amcalu1

amcalu1

Üye
Xperia s in tasarımını beğendiğini tahmin ediyorum ve htc nin telefonlarına bakabilirsiniz onların tasarımı da guzel oluyor

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi galba KayraBey in dediği gibi beklemek hem birazda para yapmış olurum direk htc alırım

blacktalon

blacktalon

Üye
Biraz daha bekle yeni çıkanlardan bir tane al o zaman.Mesela şu:

telefonu değiştirecek misin :) bende 1000tl nakit var üstüne aceyi satıp s2 yada az daha koyup s3 düşünüyorum ama bakalım artık beklemedeyim :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bak ben one x aldım sende one x al kafanı dınle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt