motorola atrix hepsiburada.com fiyatı 949
xperia ray hepsiburada.com 699 bunları düşünebilirsin

gpusu rami de n8den farklı
Görüntülü görüşme olmayabiliyor bazı android telefonlarda almadan araştırmanı öneririm sanırsam neo v de yok.(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
Ayrıca Symbian bir telefondaki cpu ve ram i Android bir cihazdakiyle karşılaştırırsan yanılırsın.En basitinden 1ghz işlemci ve 512 mb ramli android cihazım takılırken eski nokia 7610(symbian 7) um 16mb ram 123mhz işlemci ile gayet hızlıydı![]()
o yüzden ben yogurdu üfleyerek yiyorum sende böyle olmazaten android alacaksan 1000tl kafadan sileceksin yoksa alırsın orta bi telefon sıkılırsın satıp üst model istersin ve buda zarara sokar 300-400 tl kadar ama para yoksa da bence android almamak daha mantıklı geçen yıl o kadar para verip aldığım ( galaxy ace adlı dandik cihaz ) hiç birşey kaldırmıyor nette gezerken bile atmalar var ve müzik açıp nete girersen yandın zateno yüzden ben yogurdu üfleyerek yiyorum sende böyle olma
sony xperia s...
Galaxy s2 al ben aldım super bir cihaz
teşekkür ederim ama samsung hoşuma gitmiyor şu anda benim ihtiyacımı karşılayabilecek tek android sony xperia s

Biraz daha bekle yeni çıkanlardan bir tane al o zaman.Mesela şu:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende 1000tl nakit var üstüne aceyi satıp s2 yada az daha koyup s3 düşünüyorum ama bakalım artık beklemedeyim