PriZm
Üye
ben symbiana bayılıyom bence diğerlerinden farkı yok sorunlar belleyle düzeltildi uygulamaya suç buluyolar ama genelde kullandığımız tüm uygulamalar var(facebook el feneri twitter tv kanalları gazete uygulamaları....) zaten genelde kullandığımız uygulamalar bunlar oyun olarakta androitteki popüler oyunlar var (aspahlt 5 6 spiderman fruit ninja angry bird) flash lite 4 var androitte adobe bence symbian iyi ve hepsiburada.com a gir en çok satılanlar bölümü hep noki 1. Dahil tabi bana sorarsan en iyi işletim sistemi apple derim
arkadaşım tabikide hepsini kullanmıyorum.telimde 238 tane program yüklü.bide androitte 250 bin olsa ne olur kaçını kullanıyon kullandıklarının benzeri 50 binlik nokiada var
arkadaşım tabikide hepsini kullanmıyorum.telimde 238 tane program yüklü.
birde işe şu yönden bak.50.000 uygulamadamı çeşitlilik fazladır yoksa 250.000 demi? umarım anlatabilmişimdir.
bu arada senin dediğin oyunları huawei kaldırırmı çünkü çok oyun delisiyim zaten alma amacım oyun ve internet
Hani aynı uygulamanın 10-15 tane varyasyonunun olduğu, yüzbin kadarının internet yer imi olduğu android market mi?
bu arada senin dediğin oyunları huawei kaldırırmı çünkü çok oyun delisiyim zaten alma amacım oyun ve internet
android markette eğer 100.000 yer imi varsa ovi store 50.000 yer iminden başka birşey değildir.
link atsana bakayım bi
Telefonumda 150 civarında uygulama var ama hiç uygulama görünümlü internet yer imi yok.He bi de bizim marketler dışında da bir sürü uygulamamızın indirime sunulduğu yerler var. Sırf symbian uygulamalarıyla ilgili bir türk sitesi var ama reklam yapmayacağım.
Telefonumda 150 civarında uygulama var ama hiç uygulama görünümlü internet yer imi yok.He bi de bizim marketler dışında da bir sürü uygulamamızın indirime sunulduğu yerler var. Sırf symbian uygulamalarıyla ilgili bir türk sitesi var ama reklam yapmayacağım.
1 gün idare ediyor.benim için yeterli kullanmassam işlemciyi 800 mhz ye çekiyorum tmm bir yarım gün daha uzuyor.android diyonuz da sarj bitmek uzere uyarisindan baska bisey gormek nasip olmadi bana. Ben oyun da oynamam niye aldiysam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?