Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon önerilerinizi alıyım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
queLoxes
Üye
Konu Sahibi
Telefon önerilerinizi alıyım
Arkadaşlar huwaei ideos x5 alcaktım fakat kullananlar olumlu bakmıyor 400tl param var sıfır veya 2. el telefon önerileriniz nelerdir?
>Pessimistic.
Üye
Galaxy ace sıfırı 500 lira temiz bi 2.elini 400den bulursun 2.el bölümüne bak
queLoxes
Üye
Konu Sahibi
flashı yok onunda
>Pessimistic.
Üye
Flash istiyosan c6-01 al 2.el onda war
queLoxes
Üye
Konu Sahibi
android ?
>Pessimistic.
Üye
Hem flash Hem android o paraya zor ama acede olduğunu sanıyorm kullanıcılarınada danışsaydn
queLoxes
Üye
Konu Sahibi
Amerikadan getirme ihtimalim var amzondan sony hakkında ne düşünüyosunuz
>Pessimistic.
Üye
neo v getirte bilirsen iyi olur
"ForeverAlone"
Üye
400 TL'ye aldığın telefonu 5 ay sonra çöpe atarsın o kadar diyorum.Seni tatmin edecek bir cihaz için en az 750 TL'ye ihtiyacın var.
Amaru Shady
Üye
ForeverAlone";4219884][COLOR="Black' Alıntı:
400 TL'ye aldığın telefonu 5 ay sonra çöpe atarsın o kadar diyorum.Seni tatmin edecek bir cihaz için en az 750 TL'ye ihtiyacın var.[/COLOR]
arkdaslar peki nokia 701 mi htc wildfire s mi 701 özellikleri ile ii ama htc wildfire s android ve htc sense arayüzü ile dikkat cekior hangısi ii hhangısını almalıyım şuan nokiia e72 kullanıyorum devammı edeyim
arkdaslar peki nokia 701 mi htc wildfire s mi 701 özellikleri ile ii ama htc wildfire s android ve htc sense arayüzü ile dikkat cekior hangısi ii hhangısını almalıyım şuan nokiia e72 kullanıyorum devammı edeyim