Telefon Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Fps-1

Fps-1

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerileri
Şu an satışta olan qwerty klavyeli bir telefon arıyorum blackberry istemiyorum bu arada.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nokia Asha 302 derim ve giderim. 1 GHz işlemci, Asha OS akıcılığı, 3G, Wi-Fi, uygun fiyat ve Nokia kalitesi. Ha birde Asha 303 var. Özellikleri hemen hemen aynı. Tek farkı hem tuşlu hem de dokunmatik olması. Bu ikisi aradığın telefon.

Fps-1

Fps-1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Asha 302 derim ve giderim. 1 GHz işlemci, Asha OS akıcılığı, 3G, Wi-Fi, uygun fiyat ve Nokia kalitesi. Ha birde Asha 303 var. Özellikleri hemen hemen aynı. Tek farkı hem tuşlu hem de dokunmatik olması. Bu ikisi aradığın telefon.
Peki nokia daha once hıc kullanmadım fazlasıyla android deneyemim oldu oyun konusanda ne verebılır bu telefonlar ? bide sence hangısı daha iyidir ?

mc.a

mc.a

Üye
Peki nokia daha once hıc kullanmadım fazlasıyla android deneyemim oldu oyun konusanda ne verebılır bu telefonlar ? bide sence hangısı daha iyidir ?

nokia ya karar kılarsan oyun konusunda fazla birşey bekleme :ehe
pardon düzeltiyorum hiç birşey bekleme :D :D

Fps-1

Fps-1

Üye
    Konu Sahibi
nokia ya karar kılarsan oyun konusunda fazla birşey bekleme :ehe
pardon düzeltiyorum hiç birşey bekleme :D :D

Bu fiyata baska ne alınabılır ki hiç mi oyun yok ya nokianın sıtesıde angry birds fast furios 5 ın resımlerı felan var bu telefonun ekranında :D

mc.a

mc.a

Üye
Biraz daha ekleyip HTC ChaCha ya bakabilirsin.. Qwerty+dokunmatik ve android...
tamam ahım şahım değildir tabii ki ama artık symbian bitti :bye2:

Fps-1

Fps-1

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha ekleyip HTC ChaCha ya bakabilirsin.. Qwerty+dokunmatik ve android...
tamam ahım şahım değildir tabii ki ama artık symbian bitti :bye2:
Ablama hediye etmiştim o telefonu cok kotu :D

mc.a

mc.a

Üye
Xperia Pro ? Yandan klavye sorun değilse tabi.. :ehe

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
general mobile fox'a bakabilirsin.yorumlar bayağı iyi telefon hem android hakkında internette incelemesi var yazarsan bulursun ama oyun açısından pek birşey bekleme...280tl civarı falandı:oke:

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar QWERTY klavyeli bir telefondan fazla bir şey beklemeyin. Oyun konusunda eski oyunlar var. Android işletim sistemli telefonlardaki oyunları bulmak neredeyse imkansız. Oyun istemezsen sana Nokia Asha 303'ü öneririm. Hrm dokunmatik ekranı hem de QWERTY klavyesi var.

Fps-1

Fps-1

Üye
    Konu Sahibi
Hangisinin klavyesi daha büyük rahat yazılabılır eller biraz fazla buyuk elıme otursun ıstıyorum ?

mc.a

mc.a

Üye
Hangisinin klavyesi daha büyük rahat yazılabılır eller biraz fazla buyuk elıme otursun ıstıyorum ?

En temiz bi mağazaya gidip hepsini denemen ve kafana yatanı alman olacaktır :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
telefon bu:

hd olmasa da oyun oynarsın hem dokunmatik hem qwerty...:oke:

beytullah6767

beytullah6767

Üye
xperia pro yada asha 303 :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

Genral mobile ne kadar guvenılır cabuk bozulmasın :D

Yeni telefonları sağlam diyorlar zaten bu teli gm değil huewai üretiyor için rahat olsun.çevremde gm planet kullanan var gayet memnun:oke:

fingerback5

fingerback5

Üye
Ashalar iyidir.Oyun bekleme basit oyunlar oynarsın.