djhiguramos
Üye
Siz ağzımı burnumu kırmadan bir soru daha sorayım
.Nereden biliyorsunuz o işlemci entegrelerinin aynı olduğunu?(geriye kalan tüm mevzuyu anladım, kaynağı da aynı işlemci olduğuna tam manasıyla inanmak için istiyorum )Peki nasıl güveneceğiz telefon alırken oc lu mu oc suz mu? Çoğu sitelerde(belki de hepsinde) scorpion 1 ghz diye kestirip attığı için bu karışıklık oluyor sanırım bunu şöyle düşünebiliriz intel celeron 2.2ghz (bunun 128kb önbelleklisi de var 1mb önbelleklisi de arasında performans olarak fark var)
Galaxy wonder ın oc lu olduğunu okuduğum başka bir site görürsem çok rahatlayıp huzura ereceğim.
.Nereden biliyorsunuz o işlemci entegrelerinin aynı olduğunu?(geriye kalan tüm mevzuyu anladım, kaynağı da aynı işlemci olduğuna tam manasıyla inanmak için istiyorum )Peki nasıl güveneceğiz telefon alırken oc lu mu oc suz mu? Çoğu sitelerde(belki de hepsinde) scorpion 1 ghz diye kestirip attığı için bu karışıklık oluyor sanırım bunu şöyle düşünebiliriz intel celeron 2.2ghz (bunun 128kb önbelleklisi de var 1mb önbelleklisi de arasında performans olarak fark var)Galaxy wonder ın oc lu olduğunu okuduğum başka bir site görürsem çok rahatlayıp huzura ereceğim.
AeonFlux 'un yazısına ..Bu linki vermem belki yasak ama madem inanacaksın buyur ..