Telefon Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Siz ağzımı burnumu kırmadan bir soru daha sorayım :D.Nereden biliyorsunuz o işlemci entegrelerinin aynı olduğunu?(geriye kalan tüm mevzuyu anladım, kaynağı da aynı işlemci olduğuna tam manasıyla inanmak için istiyorum )Peki nasıl güveneceğiz telefon alırken oc lu mu oc suz mu? Çoğu sitelerde(belki de hepsinde) scorpion 1 ghz diye kestirip attığı için bu karışıklık oluyor sanırım bunu şöyle düşünebiliriz intel celeron 2.2ghz (bunun 128kb önbelleklisi de var 1mb önbelleklisi de arasında performans olarak fark var)
Galaxy wonder ın oc lu olduğunu okuduğum başka bir site görürsem çok rahatlayıp huzura ereceğim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tamam buyur sadece bizim site değil bu siteye de bak :ok2: AeonFlux 'un yazısına ..Bu linki vermem belki yasak ama madem inanacaksın buyur ..

- - - Eklendi - - -

Siz ağzımı burnumu kırmadan bir soru daha sorayım :D.Nereden biliyorsunuz o işlemci entegrelerinin aynı olduğunu?(geriye kalan tüm mevzuyu anladım, kaynağı da aynı işlemci olduğuna tam manasıyla inanmak için istiyorum )Peki nasıl güveneceğiz telefon alırken oc lu mu oc suz mu? Çoğu sitelerde(belki de hepsinde) scorpion 1 ghz diye kestirip attığı için bu karışıklık oluyor sanırım bunu şöyle düşünebiliriz intel celeron 2.2ghz (bunun 128kb önbelleklisi de var 1mb önbelleklisi de arasında performans olarak fark var)
Galaxy wonder ın oc lu olduğunu okuduğum başka bir site görürsem çok rahatlayıp huzura ereceğim.
Bu arada Estafirulah canımın içi kardeşim ne ağız burun kırması yahu can ciğersiniz siz sadece bilgi vermek amacımız :tebessüm:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Hocam elimde Türkçe yazılar var hatta o konunun ilk sayfasında başka bir üye de diyor ancak onlar bunu nereden biliyorlar?Kaynak arıyorum performans videolarında da bir takım "cacıklıkları" var.Ancak bunun sebebi overclock lu işlemci midir yoksa iyi optimize edilmemiş android işletim sistemi midir?Bundan nasıl emin olunup işlemciye oc lu denmiştir?

----
tabi sizin dediğinizi haklı çıkaran galaxy w nin 1.8 ghz ye overclocklanabilmesi üstünün mümkün olmaması neo v nin 1.9ghz ye çıkarıldığı iddia edilmesi(ben yapmadığımdan emin konuşamıyorum)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hocam elimde Türkçe yazılar var hatta o konunun ilk sayfasında başka bir üye de diyor ancak onlar bunu nereden biliyorlar?Kaynak arıyorum performans videolarında da bir takım "cacıklıkları" var.Ancak bunun sebebi overclock lu işlemci midir yoksa iyi optimize edilmemiş android işletim sistemi midir?Bundan nasıl emin olunup işlemciye oc lu denmiştir?

----
tabi sizin dediğinizi haklı çıkaran galaxy w nin 1.8 ghz ye overclocklanabilmesi üstünün mümkün olmaması neo v nin 1.9ghz ye çıkarıldığı iddia edilmesi(ben yapmadığımdan emin konuşamıyorum)
Aralarındaki fark çok değil.Wonder'ın orijinal 1.4 olmadığını buradan anlarsın zaten.0.4 ghz büyük bir oran ve Wonder'ın bunu belli etmemesi ve şarj konusunda da sıkıntılı olması bence yeterli diye düşünüyorum..Ayrıca kaynak diyorsun da Samsung OverClock yapıp telefon çıkardık demez ki.Ayrıca iddia değil Root ladıktan sonra voltaj ayarlarından her şey anlaşılır yani kaynağa felan neden gerek duyuyorsun bunları anlayamadım demek istediğim bunun kaynağı bilgililer tarafından yazılanlar..Bir link daha vereyim buyur

Burada da OmeaR-FR oku..

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Performans açısından w sönük bir cihaz hatta diğer dış plastiği de pek iyi değil.Böyle kabulleniyorum ve beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Performans açısından w sönük bir cihaz hatta diğer dış plastiği de pek iyi değil.Böyle kabulleniyorum ve beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Bu yüzden Neo V yi öneriyoruz genelde daha yüksek fps de oyunlar oynayabilirsin performans açısından..Performans açısından sönükten kastımız kağıt üstündeki kadar iyi değil..Rica ederim kardeşim :tebessüm:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Galaxy w olur neo v olur .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt