Telefon Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Blackberry al gitsin klavyeli telefonlarda en güzeli blackberry :)

nigzes1907

nigzes1907

Üye
oha oha o kadarda devenin pabucu yok çin malı almış nokia almasınmış garip özür dilerim argo kelimeler için arkadaşlar :S

kardeşim argo kelimeler yaş seviyeni belirler ben kendimi bildim bileli nokia kullanıyorum yaşım 30 ve sadece 1 defa samsung omnıa lıte ve sonsy erickson s700 kullandım nokia ise 6600-3250 m.e-n95-5800 m.e n97 (sadece 2 hafta) ve son olarakta N8 ve yine pişman oldum he sunu diyebilirsiniz abi güncellemeleri bekle anna belle ws.... bu diğer markalar nie bu şekilde yapmıyor hiç düşündünüzmü Arkadasımızın bir tanesi telefon tavsiye edin die ricada bulunmuş bende kendi fikrimi söyledim üyelik tarihime ve yazdıgım mesajlara dikkat edersiniz hiç kimse ile polemiğe girmem neyse yine ben yanlış anlasıldım diyeyim hayırlı forumlar.....

----------Eklendi @ 11:09:03 ---------- Yazıldı @ 11:06:02 ----------

n8i olup bu lafı demek... gerçekte n8i olmayanların işidir. genç çok akıllıydın neden çin malı telefon almadın...

sanada aynısını yazdım genç kardeş imzanda harikaymış bu arada ((=
kardeşim argo kelimeler yaş seviyeni belirler ben kendimi bildim bileli nokia kullanıyorum yaşım 30 ve sadece 1 defa samsung omnıa lıte ve sonsy erickson s700 kullandım nokia ise 6600-3250 m.e-n95-5800 m.e n97 (sadece 2 hafta) ve son olarakta N8 ve yine pişman oldum he sunu diyebilirsiniz abi güncellemeleri bekle anna belle ws.... bu diğer markalar nie bu şekilde yapmıyor hiç düşündünüzmü Arkadasımızın bir tanesi telefon tavsiye edin die ricada bulunmuş bende kendi fikrimi söyledim üyelik tarihime ve yazdıgım mesajlara dikkat edersiniz hiç kimse ile polemiğe girmem neyse yine ben yanlış anlasıldım diyeyim hayırlı forumlar.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...