Telefon(N73) her açıldığında saat soruyor! Lütfen yardımcı olun:S:S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayazovina

Üye
    Konu Sahibi
Telefon(N73) her açıldığında saat soruyor! Lütfen yardımcı olun:S:S
evet arkadaşlar N73 Music E. her açıldığında saat sormaya başladı. nedn oldu anlamadım ama birinin de başına gelmişse nasıl çözdüğünü anlatırsa çok çok sevinirim. Çözen arkadaşa benden Full N73 TV kumanda programı hediyem=)
Herkese sonsuz teşekkür...

• Beğen
Tepkiler: AKATLI

technonur

technonur

Üye
tekrar versiyon atmayı dene

emretutar2000

Kapalı Hesap
Arkadaşım aynı sorun bende de var. son sürüm kullanmama rağmen problemi çözememiştim.Şimdi yeni bir güncelleme daha çıkmış yarın yükleyecem bakalım.Son çare servis yolu ama servise göndermemek için elimden geleni yapıyorum. bakalım son güncellemeyle problem inşallah çözülür de sende rahat edersin bizde:)

speedy80

speedy80

Üye
Arkadaşım telefonların içinde tarih ve saat için ufak bir pil olması lazım telefonu yere düşürdüğün zaman veya sert darbe aldıgı zaman çıkma oluyor banada eski telefonumda olmuştu muhtemelen aynı sorunla karşı karşıyasın.Bi de saati otamatik güncellemeye al oparatörden kendisi otamatik günceller.:)

Ayazovina

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için çok saolun... Verdiğiniz teknikleri teker teker deniyecem... Saolun:oke:

hasisa

hasisa

Üye
saat pili ile alakalı

Ayazovina

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar saat pilini kendim nası yapaiblirm yani yerinden oynamışsa? ya da şarj etmez felan mı lazım yoksa? arkadaşım dedi ki normal pili çıkarıp bi süre şarj etmek lazımmış. o küçük pilin şarjı bitmiş olaiblir dedi ancak bi işe yaramadı:(

yasirarslan

yasirarslan

Üye
bios pili bitmiş olabilir

Ayazovina

Üye
    Konu Sahibi
bios pili bitmiş olabilir

evet arkadaşım o küçük pil dediim bios pili:( bilgisayarda da var ancak hiç bittiğini görmedim ve şu ana kadar 4 telefon deiştirdim hepsini en az 1 yıl kullandm ancak hiç böle bişi olmadı..

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Kardeş Ayarlara Gir Tarih Ve Saat Ayarlarına Gir
Oto Zaman Yenilemeyi Açık Yap Olur Heralde
Olur Olur OLDU MU HABER VER ÖZEL MESAJ FALAN AT

--------------- Ekleme ---------------

Sorunu çözdün Kardeş

Ayazovina

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Ayarlara Gir Tarih Ve Saat Ayarlarına Gir
Oto Zaman Yenilemeyi Açık Yap Olur Heralde
Olur Olur OLDU MU HABER VER ÖZEL MESAJ FALAN AT

--------------- Ekleme ---------------

Sorunu çözdün Kardeş

yokkardeşim olmuo ya onu denemiştim zaten olmamıştı. off ama yine de teşkürler

Node

Node

Üye
Telefon yazılımını tekrar yüklersen sorun çözülmesi lazım.

alemburda

alemburda

Üye
bataryayı hafif kaldırarak simkartı değiştir ben öyle yapıyorum bu güne kadar hiç saat ayarı istemedi :oke:

Ayazovina

Üye
    Konu Sahibi
bataryayı hafif kaldırarak simkartı değiştir ben öyle yapıyorum bu güne kadar hiç saat ayarı istemedi :oke:

ben zaten sim kartı değiştirmiyorum ki. Sim kart içerdeyken pili dahi çıkarmadan telefonu kapatıp açıyorum her defasında soruyor. Yazılım tekrar atmayı deniyecem.. başka fikri olan?

Ayazovina

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en son vesiyon yenilediimde saaati deneememiştin soruyor mu sormuyor mu diye, direk PC Suite'den ayarları atmıştım. acaba şimdi tekrar denersem olma şansı var mı?:megafon:

Ayazovina

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun kendi kendiliğinden gitti:D Çok sefindim yardımlarınız için saolun ama telefon kendi kendine düzelti walla:D

safakk

safakk

Üye
evet arkadaşlar N73 Music E. her açıldığında saat sormaya başladı. nedn oldu anlamadım ama birinin de başına gelmişse nasıl çözdüğünü anlatırsa çok çok sevinirim. Çözen arkadaşa benden Full N73 TV kumanda programı hediyem=)
Herkese sonsuz teşekkür...
bu sorunun çözümü bir kaç yolu var
1 versiyonu yükselt
2 soft format at
3 servise götür

3. seçenek durumun donanımsal olduğunu yani telefonun saat pilinin bittiğinin yada yerinden oynadığını gösterir geçmiş olsun:oke:

Ayazovina

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunun çözümü bir kaç yolu var
1 versiyonu yükselt
2 soft format at
3 servise götür

3. seçenek durumun donanımsal olduğunu yani telefonun saat pilinin bittiğinin yada yerinden oynadığını gösterir geçmiş olsun:oke:

arkadaşım yorumların için çok sağol=) artık zaten sorun geçti ben de anlamadım bi sabah kalktım açtım bi baktım sormuyor. demek ki çözümü beklemekmiş:D

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
evet arkadaşım o küçük pil dediim bios pili:( bilgisayarda da var ancak hiç bittiğini görmedim ve şu ana kadar 4 telefon deiştirdim hepsini en az 1 yıl kullandm ancak hiç böle bişi olmadı..

bios pili normal kullanımda ortalama 7-8 yılda bir bitiyor o yüzden görmemen normal..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt