Telefon mu Fotoğraf makinesi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
1000-1200 civarı bi fotograf makinasi al 600-700 civarıda telefon al bence çok iyi olur
eğer fotoğraf çekmek istiyorsan fotoğraf makinasi şart telefonla fotoğraf çekilmez
"tercih meselesi" o fotoğraf makinasını tutmak zoom yapmak iki saat ayarlayip bi kare çekmek felan bence çok guzel bi duygu
bunu telefon karşılyamaz..

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Önümüzdeki beş yıl içinde makinaların hayatı biter s4 zoom ve lumia dan ilham alacak sonraki teknoloji mobil ve kamera aynı cihazda tek kalite

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
1000-1200 civarı bi fotograf makinasi al 600-700 civarıda telefon al bence çok iyi olur
eğer fotoğraf çekmek istiyorsan fotoğraf makinasi şart telefonla fotoğraf çekilmez
"tercih meselesi" o fotoğraf makinasını tutmak zoom yapmak iki saat ayarlayip bi kare çekmek felan bence çok guzel bi duygu
Çok doğru söylüyorsun :D
Önümüzdeki beş yıl içinde makinaların hayatı biter s4 zoom ve lumia dan ilham alacak sonraki teknoloji mobil ve kamera aynı cihazda tek kalite
doğru söylüyorsun şu nokia lumia 1520 Türkiye'ye gelse onu düşünüyorum çok sağlam bi cihaz ama ne zaman gelir belli değilYa ama birde sıkılma meselesi var diyelim telefon aldık 2 sene sonra sıkıldım veya tam dersi sizce hangisi sıkılmanı giderecek kadar daha iyi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
gerçek bir fotoğrafçı fotoğraf makinasından asla vazgeçmez.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Gerçek bir laptopcu tablete geçtiyse gerçek zoom ile telefon birleşince o zaman dediğin cümle yok okur . Ama biraz erken demiştim şuan s4 zoom ve 1020 başlangıç .

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Gerçek bir laptopcu tablete geçtiyse gerçek zoom ile telefon birleşince o zaman dediğin cümle yok okur . Ama biraz erken demiştim şuan s4 zoom ve 1020 başlangıç .
konuyu dağıtasım yok ama
Fotoğraf makinası ve fotoğrafçılık birdir
samsungun bir sürü normal fotoğraf makinalari var çoğu SLR makinadan daha iyi fotoğraf çeken ve daha ucuz ama neden SLR alıyolar ?
zevk meselesi fotoğraf fotoğraf makinasıyla tatlıdır.

134ugurcan

134ugurcan

Üye
    Konu Sahibi
konuyu dağıtasım yok ama
Fotoğraf makinası ve fotoğrafçılık birdir
samsungun bir sürü normal fotoğraf makinalari var çoğu SLR makinadan daha iyi fotoğraf çeken ve daha ucuz ama neden SLR alıyolar ?
zevk meselesi fotoğraf fotoğraf makinasıyla tatlıdır.
bi bakıma katılıyorum zoomu ayarlamak fotoğraf tutuşu falan zevkli geliyorşimdi sizce hangisi daha iyi sıkılma bakımından?

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
paşa06.40

paşa06.40

Üye
Katılıyorum makinayı tutmak bile ayrı bi zevk

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
forumda daha önce hiç Ankaragüclü olan biriyle karşılaşmadım o yüzden abim D:

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Haa sen bu yüzden şaşırdın :) bende çiçekdağlıyım kardeşim. :)

Joker.

Joker.

Üye
Fotoğraf Makinesi

Üst Alt