Telefon mu aldırayım Pc' mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
Telefon mu aldırayım Pc' mi?
Eveeet uzun yıllar sonra teşekkür getirdiğim için:islik :DDD bana tel. yada pc alcaklar tel. olarak 7610 kullanıyorum şuan tel. mi aldırayım pc mi?

tel aldırıcaksam 300Tl max. olmalı ne aldırayım nokia olarak?

Eğer pc aldırayım diyosanız Dizüstü ü aldırayım ^masaüstü mü?

celibar

celibar

Üye
fırsat bulmuşken bilgisayar aldır.telefonu ilerde kendin de alabilirsin ama bilgisayarı kolay kolay alamazsın.sürekli yer değiştirmiyorsan masa üstü al.yok ben çok gezerim diyorsan laptop aldır.aaah ah biz de ne teşekkür ne taktir ne de onur belgeleri getirdik de 5110 bile olmadı.:D

max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
:D ya Pc sorun değil dayımda şuan 5Tanecik var canım noolcak:D telefondan yanayım sence ne almalıyım?

celibar

celibar

Üye
o zaman telefon al gitsin.

max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
iyi tamamda ne aldırayım?Nokia olarak ne önerirsin bide avatarımda ki 7610'un aynısı Kabı falan herşeyi aynı iyi mi?yani Bu :

Revengeful

Emekli Yönetici
oOOOooooOOO artık telefon değiştirmenin zamanı gelmiş bence :ehe

max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
:D ya haklısın ama kabı çok hoşuma gidiyo ama ne almam gerekir ne önerirsin bana allah için 5800 deme de istersen çin malı de sıkıldım artık onu duymaktan :D 5230 güzel geldi ama

Revengeful

Emekli Yönetici
zaten 300 liraya biraz zor bulursun 5800 ı :ehe w705 al

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 al gitsin kardeş wlanla internete grersin kablosuz modemin warsa

max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
:SSS 2730 classic nasıl sizce?

EFECEL

EFECEL

Üye
s60 tan s40 mı geçeceksin bu intihar gibi birşey...

Revengeful

Emekli Yönetici
aradığın özellikleri söylede yardımcı olalım

max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
Hmm güzel İp yerine telefon kullanmak etkili bir çözüm :D yani bilmem ki s60 olsun dış görünüşü güzel olsun işte :P istediğim zaman alo! desin İşlemcisi Hızlı olsun bide küçük olsun ki yastığımın altından gece mesaj atabiliyim :D ya Bluetooth olsun bide :D aklımda bişey yok öyle ama ucuz olmalı en önemlisi de o zaten ki yeni telefon aldırmak için 7610'u da ıslatıcaz şimdi :D

--------------- Ekleme ---------------

Nokia 2630'a ne dersiniz bakeem? :D

celibar

celibar

Üye
2630 Ince fakat kullanışsız telefon.sağlam telefon değil.cebimde 30 dk yolculuk yaptı.ekranda kocaman bi leke oluştu.alacaksan 6120 klasik al.hem sağlam telefon hem de n95 'le aynı işletim sistemine sahip.7610'a göre kat kat hızlıdır.kibar telefon.eğer telefon ikinci telefon alacak olsam 6120 alırım.ucuz.

akin_tr

akin_tr

Üye
6303 al

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
nokia 5230 350TL şuan s60 v5 + dokunmatik ekran + gps kullandığım için bu telefonu önerebiliyorum :oke:

burocka

burocka

Üye
bence pc aldır yeni şöyle i7 işlemcili bir notebook aldır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt