telefon konusunda iddalıyım her türlü soruna cevap verebilirim diyen bi babayiğit var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim

skaynetim

Üye
rica ederim

engin523

engin523

Üye
Kardeşim ben sana cevap olarak yazmadim zaten arkaşi bilgilendirmek için yazdim bende unutmuştum sonra teli degiştirdim şifreyi hatirlayamadim biçimlendirdim gitmedi
:oke: O zaman kurtarma olayınada gerek yok herhalde ama yinede ben biçimlendirip atıcam yalancı çıkmamak için :)

engin523

engin523

Üye
Arkadaşım senin bu yapmış olduğun sift delete ben bunu demiyorum bi de diski biçimlendirde getir hadi ? Carpitma demek istediklerimi

---------- Eklendi @ 15:49:36 ---------- Yazıldı @ 15:46:43 ----------

ayrıca biçimlendirdikten sonra gelse bile o gelen şeylerden hiç bi hayır olmaz basa basa söylüyorum

---------- Eklendi @ 15:53:55 ---------- Yazıldı @ 15:49:36 ----------

ve tekrar birşey daha eklemek istiyorum şifreli bi hafıza kartı biçimlendirilemez :) onu da dene gör. Taktiğin da bilgisayar bile görmez
Bak bakalım biçimlendirince geri nasıl geliyomuş bu seferde recovry my files programını kullandım ve buna benzer bir çok program var anlayacağın buda resimleri

Hasan

Üye
geri dönüşüm kutusundan geri getiriyordur :ehe

gttrk

gttrk

Üye
n79'um var benim de. Böyle bir durumda hafıza kartına telefonun güvenlik kodunu koyuyor. Güvenlik kodunu dene yani açılacaktır :)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
senin öyle mi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt