telefon konusunda iddalıyım her türlü soruna cevap verebilirim diyen bi babayiğit var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayon

Üye
Fotoğraf (.jpg .bmp .gif .png)
E-kitap (.pdf)
Müzik (.mp3 .wma)
Slayt (.ppt .pptx)
M in dosyası (.doc .txt)
Mo uygulama (.sis .sisx)
Sıkıştırılmış dosya (.rar .zip)
Video (.flv .avi) kurtarabileceğin bazı dosya türleri recuva türkçe ve ücretsiz bir program bildiğim kadarıyla herşeyi kurtarabilirsin ama emin değilim yinede karar senin

Biçimlendirilmiş bi diskten veri kurtarılamaz ayrıca ben bi kere kurtarmaya çalıştım mp3 ler bozuk bozuk çalıyor resimler bozulmuş görüntü kare kare ki bunları söylemeye gerek yok dediğim gibi biçimlendirirse diski kurtarma şansı yok normal silinmiş olsa neyse

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
yani bu duruma çözüm yok hala :(

engin523

engin523

Üye
Biçimlendirilmiş bi diskten veri kurtarılamaz ayrıca ben bi kere kurtarmaya çalıştım mp3 ler bozuk bozuk çalıyor resimler bozulmuş görüntü kare kare ki bunları söylemeye gerek yok dediğim gibi biçimlendirirse diski kurtarma şansı yok normal silinmiş olsa neyse
Format atarken diski tamamen siliyorum ben ve senin kurtaymaya çalıştığın dosya çok önceden silindiği için öyledir ha hâlâda olmaz öyle bişey diyosan resimli bi şekilde ıspatlarım yarın

---------- Eklendi 18.04.2012 @ 00:23:17 ---------- Yazıldı 17.04.2012 @ 23:34:32 ----------

Evet arkadaşlar yanlış bilgi vermişim ya buyrun siz karar verin resimli ıspat ha bunada fotomontaj felan der arkadaş orasını bilemem shift delete yaparak sildiğim resmi kurtardım hiçbir bozulma olmadan inanmayanlar deneyebilir programın boyutu 2.5 mb felan recuva yazın çıkar

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
biçimlendirmekle silmek aynı kapıya mı çıkıyor? Bende ona göre karar vereceğim

engin523

engin523

Üye
biçimlendirmekle silmek aynı kapıya mı çıkıyor? Bende ona göre karar vereceğim
aynı şey tamamen silmek demek bende tamamen sildim zaten ama biçimlendirdiğinde hemen kurtar biraz zaman alıyor ama geliyo herşey

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
güzel o zaman denemek lazım Önemsiz bi kart üzerinde ..

ibrother

ibrother

Üye
bildiğim kadarı ile bazı hafıza kartları şifre olmadığı halde şifre varmış gibi gösterir. Başka telefona tak bir kaç kere, telefonuna bir kaç kez tak çıkar, telefonu kapat öyle tak. Bende n95 vardı onda da aynısı oluyordu ben böyle yaparak çözüyordum.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
başka tel de de demedim şifreli gösteriyor.

bayon

Üye

Format atarken diski tamamen siliyorum ben ve senin kurtaymaya çalıştığın dosya çok önceden silindiği için öyledir ha hâlâda olmaz öyle bişey diyosan resimli bi şekilde ıspatlarım yarın

---------- Eklendi 18.04.2012 @ 00:23:17 ---------- Yazıldı 17.04.2012 @ 23:34:32 ----------

Evet arkadaşlar yanlış bilgi vermişim ya buyrun siz karar verin resimli ıspat ha bunada fotomontaj felan der arkadaş orasını bilemem shift delete yaparak sildiğim resmi kurtardım hiçbir bozulma olmadan inanmayanlar deneyebilir programın boyutu 2.5 mb felan recuva yazın çıkar

Arkadaşım senin bu yapmış olduğun sift delete ben bunu demiyorum bi de diski biçimlendirde getir hadi ? Carpitma demek istediklerimi

---------- Eklendi @ 15:49:36 ---------- Yazıldı @ 15:46:43 ----------

ayrıca biçimlendirdikten sonra gelse bile o gelen şeylerden hiç bi hayır olmaz basa basa söylüyorum

---------- Eklendi @ 15:53:55 ---------- Yazıldı @ 15:49:36 ----------

ve tekrar birşey daha eklemek istiyorum şifreli bi hafıza kartı biçimlendirilemez :) onu da dene gör. Taktiğin da bilgisayar bile görmez

engin523

engin523

Üye
Arkadaşım senin bu yapmış olduğun sift delete ben bunu demiyorum bi de diski biçimlendirde getir hadi ? Carpitma demek istediklerimi

---------- Eklendi @ 15:49:36 ---------- Yazıldı @ 15:46:43 ----------

ayrıca biçimlendirdikten sonra gelse bile o gelen şeylerden hiç bi hayır olmaz basa basa söylüyorum

---------- Eklendi @ 15:53:55 ---------- Yazıldı @ 15:49:36 ----------

ve tekrar birşey daha eklemek istiyorum şifreli bi hafıza kartı biçimlendirilemez :) onu da dene gör. Taktiğin da bilgisayar bile görmez
Akşam biçimlendirip resimleri atarım denedim ve biliyorum evet hafıza kartını bilgisayar görmez ama telden biçimlenir bilmiyosan öğren

yunus4554

yunus4554

Üye
Hafıza kartını biçimlendirince şifre gitmiyo ki!

yunus4554

yunus4554

Üye

şifre kalkıyo diye biliyorum o konuda bi iddam yok zaten denemedim çünkü ben denediğim şeyi savunuyorum sadece
Kardeşim ben sana cevap olarak yazmadim zaten arkaşi bilgilendirmek için yazdim bende unutmuştum sonra teli degiştirdim şifreyi hatirlayamadim biçimlendirdim gitmedi

skaynetim

Üye
o babayiğit benim

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben sana cevap olarak
yazmadim zaten arkaşi bilgilendirmek
için yazdim bende unutmuştum sonra
teli degiştirdim şifreyi hatirlayamadim
biçimlendirdim gitmedi

eee ne olacak yani kart çöpe mi gidecek

skaynetim

Üye
şifre varsa pc görmez ve format atamazsın sen googlede şifreli kartta format atma yi araştır

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
kartın şifresini kıran programlar var dostum onları bul ;)

skaynetim

Üye
ve konunun yeri burası değil pc destek bölümüne aç daha fazla yardım alırsın

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
çok araştırdım bulamadım birşey

skaynetim

Üye
pc destek bölümünde aç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt