Telefon kitlendi acil yardım lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
Telefon kitlendi acil yardım lütfen :(
iphone 3g telefonum var.2. el yeni aldım. dün akşam versiyon yükseltim dedim. 3.1.2 den 3.1.3 e yükselttim.ama telefon yurtdışından gelmiş.pasaport kayıtlı. şuan sim kilitli kaldı.sadece acil aramalar ekranı var. menüye giremiyorum.girsem unlock yapacam. burdan nasıl unlock yapabilirim. şimdiden teşekkürler

cmlkrc

cmlkrc

Üye
universal sim kart lazım sana bende var nerde oturuyosun?

--------------- Ekleme ---------------

yada telefonunun yurtdışında ki kullanılan hat ın sim i?

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
adanada oturuyorum hocam

malesef elimde sim kart yok yurtdışından

cmlkrc

cmlkrc

Üye
hmm anladım istanbulda olsan yardımcı olurdum

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. telefoncuya götürdüm 50 tl karşılığında halletti problemi. os 4.0 yüklemiş telefona.jb de yapmış.ama biraz ağır işliyor sanki os 4.0

cmlkrc

cmlkrc

Üye
eh be kardeşim o kart 30-40 tl ye satılıyor onu alsaydın daha iyiydi hep update te sana kart lazım bu demek oluyor her seferinde 50tl vercen yani telefoncuya

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
o kart işe yarıyormu? internet üzerinden satanlar var onlardan alsam olmazmı? [email protected] msnim. eklersen arada sohbet ederiz hocam hakan ismim

hakankurban

hakankurban

Üye
kardeş jailbreak yapacaktın arkasından unlock neden verdin 50 tl..

karta felan lüzum yoktu versiyonunu yükseltmiş telefoncu 3g ler 4.0 versionlarda yavaşlıyor biraz

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
kardeş jailbreak yapacaktın arkasından unlock neden verdin 50 tl..

karta felan lüzum yoktu versiyonunu yükseltmiş telefoncu 3g ler 4.0 versionlarda yavaşlıyor biraz

hocam telefon ekranında activate sim card gibi şeyler yazıyordu.menü ye girebilsem cydia ile unlock yapacaktım ama menüye giremiyordum.sadece emergency call denen acil arama ekranı vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt