Şehir dışındaysan yetkili servis'e göndermen lazım.Kargo ile anlaşmaları oluyor,hangi kargo ile olduğunu sorman için araman lazım.
linkini yazdığın o yerler sadece ürün satışıyla ilgileniyorlar.
garantiye düzeltrilir yok sunu anlamadım oraya onun orjinal parçasını takacak ve [para ile ] biri varmı garanti yapmaz dionuz hemde 50 lira diyonuz düngün anlatacak biri yokmuu
Yani Camın Yanındaki O Çerçevesi Varya Parlak Gri enkli Bir Çerçeve Oralada Kırılmış,Ezilmiş Darbeler Var Yani Maximum Kaç Tl İsteler Telpadan Bide Ben Teknosadan Aldım.Telpa Garantili Ama Telpanın İntenet Sitesinde İmei Yi Girince Kayıt Yok Diyor . Araştırdım Bazılarında Oluyomuş Samsunga Kayıtlıymış Öle Okudum...Yani Sonuç Olarak Max. Kaç Tl İsterler Yaklaşık Bide Kaç Gün Sürer ?
Benim hatam diyorum sana nokiaya böle yapsam milyon kere yere dustu telefon 1o 15 krre dustu betona hemde cam üstüne b u arada yaptigin ayip bn burda cozum ariuorum dedigin seye bak :S
iyi bak kardeşim telfona .uyurken yatağının altına koycağına masaya koy . sokakta elinde taşıcağına cebine koy . iyi bak sonra böyle uğraşırsın garantiyemi versem diye birazcık yalan söylersen bedavaya yaptırırsın