Şeklin olsun derkenKendin bilirsin. O zaman HTC One al şeklin olsun.Z1 almayı düşünüyorsan alma sakın, yakında Z2 gelecek.

One almaya degmez onu gec
Sony sevdiysen z2yi bekleme hepsi ayni
Android telefonlar artik hizli kasma felan yok( samsung haric) sana tavsiyem nexus5 yada lg g2 olur , özellik istiyorsan kesinlikle g2
Şeklin olsun derken![]()
Düşündük taşındık , konuştuk abimle G2 almaya karar verdik. Simdi 2.el temiz bir ürün lazım. Yorum yapan herkese teşekkürler.Hepsi aynı mı? Z2 çok iyi oldu. Z1 almaya değmez, şu saatten sonra.
One şekilli telefon. Kaliteli, sağlam tasarımı var. Yalnız donanım olarak biraz geri de kalıyor.
Hepsi aynı mı? Z2 çok iyi oldu. Z1 almaya değmez, şu saatten sonra.
One şekilli telefon. Kaliteli, sağlam tasarımı var. Yalnız donanım olarak biraz geri de kalıyor.
keşke snapdragon800 kullansaydı. düşünmeden alacağım ilk cihazlardan biri ama kameraya aldanmayın diyenlere de inanmayın .. kamerası 4ultrapixel yani megapixel ile kıyaslamayın
ama yinede lg g2 kadar bile iyi çekmiyor özellikle telefon ısınınca kamera beyaz yerleri pembe gösteriyor. isteyene kanıt ta sunarım 
Z2nin farkını çok kez yazdım. Aradaki farka değer. Z1 alabilen bir zahmet Z2 alsın ya da zorluyorsa boşuna zorlamasın Nexus 5/ G2 gibi cihazlara yönelsin. Bence mantıklı olan budur. Neyse arkadaş karar vermiş. Hayırlısı olsun Vasfi.
gerçekten iyi cihaz
Düşündük taşındık , konuştuk abimle G2 almaya karar verdik. Simdi 2.el temiz bir ürün lazım. Yorum yapan herkese teşekkürler.

Ben m8in Z2den iyi olacağını düşünmüyorum. Aslında Z2nin de iyi olacağını düşünmüyordum ama bu sefer Sony beni şaşırttı. Bakalım, çıkınca görürüz. Sense arayüzünü sevemedim zaten bir türlü.
renk tasarım donanım gerçekten iyi. ama z2'yi kenara atılcak cihaz değil tabiki sonunda ekranı ips yapmışlar tasarımda değişmiş özelliklerde rakiplerinden üstün ama bilemiyorum . her zamanki gibi gereğinden büyük cihaz...Z2nin farkını çok kez yazdım. Aradaki farka değer. Z1 alabilen bir zahmet Z2 alsın ya da zorluyorsa boşuna zorlamasın Nexus 5/ G2 gibi cihazlara yönelsin. Bence mantıklı olan budur. Neyse arkadaş karar vermiş. Hayırlısı olsun Vasfi.
yazmayı unuttum dostum eğer mümkünse paralel ithalat cihaz alma. genelde sorun çıkartan cihazlar onlarda oluyor ve ondan satıyorlar (çok az bi sayı ama olsun)
kvk dan aldım biraz fazla versemde aldığıma değdi kusursuzdu![]()
Teşekkürler ama şimdide temiz bir ürün bulmak var nasıl bulacam bakalım.
Nasıl yanii anlamadım.